Кандидатите за ректори на МУ се срещат със студенти

Среща между кандидатите за ректори на Медицинския университет  Пловдив и студентите, обучаващи се в него ще се проведе в понеделник . Това става ясно от публикуваните  официалния сайт на висшeто учебно заведение  покани към тях. Събитието е насрочено за 9 септември (понеделник) от 16:00 часа в Аудиторния комплекс. На нея се очаква  кандидатите за ректори да запознаят студентите със своите виждания за управлението на МУ и да отговорят на въпросите им.


Петима утвърдени медици и здравни мениджъри се готвят за участие в битката за ректор на Медицинския университет Пловдив. Това са  проф. д-р Карен Джамбазов, сегашният изпълнителен директор на УМБАЛ "Св. Георги", който през последните години успя да изправи на крака най-голямата болница в Южна България. проф. д-р Илия Баташки, бивш директор на УМБАЛ "Свети Георги", УМБАЛ "Пловдив"  МБАЛ "Свети Панталеймон" и МВР болницата в София,   проф. Николай Бояджиев- декан на Медицинския факултет, проф. Мариана Мурджева, заместник-ректор на ПУ по международно сътрудничество и проект на дейност и  проф. д-р Георги Тодоров, декан на Факултета по дентална медицина. Новото ръководство на Медицинския университет Пловдив ще бъде избрано на 13 септември (петък).

За тази дата бе насрочено Общото събрание на висшето учебно заведение.  Събитието ще започна в 10:00 часа в Аула магна на Факултета по дентална  медицина на бул. "Христо Ботев" №3, а един час по-рано се открива процедурата по регистрацията на делегатите. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?