Кандидат за кмет: Арлин Антонов се пусна във Фейсбук

Кандидатура за поста на общински кмет само във Фейсбук - това е един от любопитните моменти в предизборната ситуация в Пазарджик. Това направи през юли бившата барета Арлин Антонов. Без пресконференция и без официално изпратени имейли до медии, както обикновено правят други, борещи се за народното доверие. 

Публикацията му в социалната мрежа събра хиляди харесвания, споделяния, коментари и овации. Но еуфорията скоро отшумя. Явно и ентусиазмът на желаещия да става градоначалник на Пазарджик, който изчезна от медийното пространство. Само името му се завърта от време на време, когато някой се присети да сподели нещо, свързано с него, пак в социалните мрежи.

Името му се чу и във връзка с конференцията на БСП - партията, от която е очаквал да получи подкрепа. Вместо това обаче червените заложиха на предприемача Благо Солов, а на Антонов предложиха място в листата за съветници.

До момента са известни петима мераклии за мястото на общински кмет - настоящият Тодор Попов, Иван Панайотов от ГЕРБ, Благо Солов - независим и Атанас Шопов от АБВ.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?