Подай сигнал

Калоян Костадинов е новият зам.-шеф на фонд „Земеделие“

Агро

от Мария Петрова 168 прегледа 0

Калоян Костадинов е новият зам.-шеф на фонд „Земеделие“

Калоян Костадинов е новият зам. - изпълнителен директор на ДФ „Земеделие“. Той поема поста от Атидже Алиева-Вели. Тя подаде оставка след влизането си в Европейския парламент. Калоян Костадинов е магистър по право. От 2007 г. до 2011 г. е работил като старши експерт дирекция „Обществени поръчки и концесии“ в Комисия за защита на конкуренцията.

В периода 2011-2014 г. е бил главен юрисконсулт в дирекция „Търговски дружества, нормативно регулиране на системата на културата и обществени поръчки“ в Министерство на културата.

От 2014 г. до момента Костадинов работи в ДФ „Земеделие“ – РА. От октомври 2014 г. до май 2017 г. е бил главен експерт в дирекция „Договориране по прилагане на мерки за развитие на селските райони“, а от 2017 г. до момента - директор на същата дирекция . Калоян Костадинов ще отговаря за прилагане на мерките от Програмата за развитие на селските райони

Коментари


Калоян Костадинов разбира от земеделие и икономически процеси колкото и настойничката му Атидже Алиева - Вели (избрана за евродепутат от ДПС). Иначе и двамата са управлявани от един контролен център. Син е на Евтим Костадинов, шеф на Комисията по досиетата, това и напълно обяснява цялото му кариерно развитие в държавната администрация до момента. От автобиографията му няма да разберете, че е работил по проекта за Ларгото в София (аферата "Ало, Банов съм"), така, че задкулисието ще си има още един верен кадър в земеделието. А, и да не си помислите, че ДПС не са запознати с това назначение.