Какво направи Халваджиян заради афтър партито на "Капките"

Късно снощи в заведението на Кремена Халваджиян в центъра на София се проведе афтър партито по случай успешния финал на имитаторското шоу „Като две капки вода“, видя HotArena.

В центъра на забавата, според сторитата на Папи Ханс, който единствен сподели как е протекъл купонът, са били Мария Илиева и Милко Калайджиев.

Както знаем, в заведението на Кремена никога не е звучала чалга музика и това е запазената марка на клуба. Снощи обаче нещата излязоха извън всякакъв контрол и в един прекрасен момент микрофонът се озова в ръцете на Милко, а от тонколоните започна да се „лее“ култовата му песен „Къде си, батко“.

Видимо щастливата Мария Илиева също се осмели да приглася на микрофона турбо хита на Калайджиев. Един от братята Аргирови се присламчи към веселата компания и не спря да снима случващото се.

На кадрите се виждат танцьорите от предаването – „Фънки мънкис“, но не се забелязват останалите участници от формата. Всички са в очакване на официалните снимки.

Интересна подробност е, че се появи видео в профила на чалга певица от „Ара мюзик“, която е заснела победителят Стефан Илчев в късните часове на нощта на сцената на чалга клуб в Студентски град.
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ауу

Ауу

29.05.2019 | 23:03

Яли пили и се веселили?????

Отговори
1 0
Дони

Дони

28.05.2019 | 18:04

Чалгария, неБългария

Отговори
8 5

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?