Какви видове биват футболните прогнози?

Вън от всякакво съмнение, всеки който обича футболните залози, се интересува и от прогнози за актуалните мачове. Предвиждания за крайния завършек на двубоите могат да се открият по различен начин, но имайте предвид, че съществуват различни видове прогнози, с които трябва да внимавате. В тази статия ще Ви дадем повече информация относно прогнозирането на футбола.

Къде да намерим добри футболни прогнози?

Има няколко варианта да откриете добри и достоверни футболни прогнози. Най-често използваният източник на предвиждания е интернет, където се намират не един или два сайта, които дават прогнози за най-играните мачове от днес и утре. Освен в мрежата, прогнози могат да се чуят по радиото, или да се видят по телевизията. Преди всеки мач има коментарни студия, и се канят различни експерти – треньори, футболисти, спортни журналисти и други специалисти. Те споделят своите виждания за края на двубоите, и дори сочат предполагаемия точен резултати.

Разбира се, във вестниците за футбол и спорт, също могат да се открият прогнози за мачовете, така че прибавяме и този източник на информация. Общо взето интернет, телевизията, радиото и пресата са инструментите, с чиято помощ да си изградите по-бистра представа за мачовете.

Какво е различното във футболните прогнози?

Потребителите могат да използват няколко различни вида прогнози за футбол. Те могат да попаднат на обосновани прогнози, които лежат на подробен анализ на мача. В тях се споменава състоянието на отборите, подготовката на играчите, факторите домакинство и гостуване и други важни нещо. По този начин се изготвя една по-ясна прогноза, която често се сбъдва.

На разположение са и т.нар. математически футболни прогнози, които са генерирани от компютър, който изчислява в проценти шансовете на един от двата отбора да победи или мачът да завърши с равенство. Честно казано в много малко случаи този вид прогнозиране работи, но пък немалко хора го използват, когато залагат при любимите си букмейкъри и хазартни сайтове.

На последно място слагаме сигурните футболни прогнози, тъй като в повечето случаи те са пълна илюзия. Има двубои, където един от отборите е сочен за твърд фаворит и е малко вероятно да се получи някаква изненада, но и тук няма нищо сигурно, защото футболната игра е на практика непредвидима. Ето защо не си мислете, че някой може да ви предложи сигурни прогнози.

Безплатните или платените прогнози са по-добри?

Тук мненията са две. Първото е, че платените прогнози се пишат от специалисти и за това са по-доброто решение, но се навъдиха и много аматьори, които искат пари, за да получите уж качествена прогноза. Безплатните футболни предвиждания, се пишат от всякакви хора. Има много спортни блогове, с чиято помощ ще улесните прогнозирането на мача, на който ще залагате.

А ето Ви и един добър пример за сайт, който предлага футболни топ прогнози: bgprognozi.info където ще намерите наистина голямо разнообразие от майсторския предвиждания за най-интересните футболни надпревари, шампионати и турнирни битки.

Решението да изберете безплатни и платени прогнози е на играчите. Те могат да преценят, дали си заслужава да инвестират в професионалното прогнозиране на срещите, или ще се доверят на колегите си – фенове на залаганията публикуващи свободно прогнози в интернет пространството. И в двата случая можете да намерите добри попадения, тъй че помислете, преди да действате.

Как да разпознаем добрия сайт за прогнози?

Има различни мнения за това кой сайт за прогнози е добър, и кой сайт за прогнози е лош. В следващите редове предоставяме някои неща, по които да познаете качествените сайтове:

Отворете избрания от вас сайт и вижте за кои шампионати присъстват предвиждания… най-добре е да присъстват прогнози за водещите първенства от Италия, Франция, Германия, Испания, Холандия, Белгия и така нататък!

На всяка цена, трябва да присъстват прогнози за най-играните мачове за днес. По този начин, ще можете да си изградите представа какво ви очаква при евентуален залог;

Препоръчително е в сайта да присъстват различните видове прогнози, за които споменахме по-горе в статията. Разбира се, това не важи за математическите изчисления, тъй като те не са особено подходящи за играчите;

Прогнозирането на футбола не се състои само в крайния резултат на мача. Хубаво е да присъстват предвиждания за по-голяма част от опциите за игра, от сорта на гол/гол, гол през първото полувреме, точен резултат и прочие достъпни пазари;

Добрите сайтове за прогнозиране на футбол имат форма за контакт, за да можете да се свържете със собствениците. Ако такава форма не присъства, то има нещо съмнително;

В обобщение

След като ви запознахме какви видове биват футболните прогнози, както и в какви сайтове да залагате, може да пристъпите към действие. Изберете внимателно източник на точни и прецизни предвиждания и проследете, дали те ще се сбъднат, или ще претърпят провал. При положение, че сте открили сайт, на който имате доверие, не се колебайте да го използвате. Не забравяйте обаче, че във футбола няма сигурни неща, и ако някоя прогноза не излезе, то това е напълно нормално. С пожелания за успех се разделяме, и се надяваме тази статия да ви е била от полза!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Moncho

Moncho

11.05.2019 | 18:05

Качественият сайт , задължително има статистика на своите прогнози. В сайта от линка липсва такава.

Отговори
2 0

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?