Подай сигнал

Как се прави кариера в дигиталния свят

Нет Ит предлага професионално обучение в Пловдив

Бизнес зона

от Екип Марица 1040 прегледа 0

Как се прави кариера в дигиталния свят

Как да създам сайт, който да представя по най-добрия начин компанията и дейността ? Какво е дигитален маркетинг, кои са най-добрите канали за него, как да се използват пълноценно, какви са работещите стратегии за успех, как да планирам и реализирам една добра кампания в интернет, какво е SEO? Какво трябва да науча и да мога да правя, за да бъда добър и търсен специалист? Всички тези въпроси имат отговори, но за да са напълно разбираеми и изчерпателни, е нужно да бъдат дадени от експерти, с каквито Учебен център Нет Ит вече разполага и в Пловдив.

Бързото развитие на дигиталното пространство и специфичната му динамика предполагат адекватно обучение и заучаване на стратегии за справяне с променящите се условия и различните нововъведения. Академиите на Нет Ит предлагат няколко програми: Web development, Уеб дизайн, Дигитален маркетинг, които дават достатъчно на всеки, решил да се занимава с тези примамливи професии. Атрактивни са не само защото са модерни и силно търсени, а и защото не е задължително да се работи в офис. Освен това дават възможност да определяш сам своето работно време. И вдъхновение е нужно, разбира се, защото тези професии са в голяма степен творчески. Заплатите в сектора стават много атрактивни и все повече се търсят хора с подобни умения, които да разбират тънкостите и да могат да ги използват по най-добрия начин.

Кариерата в дигиталния свят зависи изцяло от това колко са били добри обучителите ти, колко желаеш да научиш от тях и смяташ ли да се развиваш в това. Да, вече доста хора разбират по нещо, но не са много тези, които могат да се нарекат специалисти, а обучението, което предлага Нет Ит, е на експертно ниво.

Дигиталният маркетинг е явление, което е свързано както с рекламата, така и с връзките с обществеността. Дейността е изключително интересна, творческа, но и много отговорна, защото човекът, който се занимава с нея, се грижи за имиджа на компанията, която му е гласувала доверие. Същото може да се каже и за уеб програмирането и уеб дизайна. Те дават визия и имидж, които са от съществена важност за съществуването на който и да е бизнес.

Ако досега не си се занимавал с това или пък имаш някакви познания, но искаш да станеш истински добър в едни от най-търсените и добре платени професии у нас, сега е моментът да го направиш. Инвестицията в бъдеще е една от най-добрите, които можеш да подариш на себе си.

Ако имаш желание да станеш специалист в уеб програмирането, уеб дизайна или дигиталния маркетинг, тази пролет Нет Ит ти дава възможността да започнеш професионалното си обучение в град Пловдив.

Курсът по web development започва на 20.02.2019 година, по дигитален маркетинг - на 09.03.2019 година, и по уеб дизайн - 10.03.2019 година.

Учебен център Нет Ит от 2014 година създава маркетинг експерти, програмисти и уеб дизайнери, а повече за професионалните обучения виж тук:

http://www.marketingacademy.bg/ http://www.softwareacademy.bg/ http://designacademy.bg/index.php?q=wd

Как се прави кариера в дигиталния свят

Как се прави кариера в дигиталния свят

Коментари