Подай сигнал

Как изглеждат централите на ГЕРБ в Пловдив?

Пловдив

от Валентина Йеремиева 1263 прегледа 0

Как изглеждат централите на ГЕРБ в Пловдив?

Местната централа на ГЕРБ се помещава на бул. "Марица - север" между панаирния мост и Герджика. Партията под тепетата, която осем години се ръководи от кмета Иван Тотев, ползва втория етаж в нова кооперация под наем. Имотът е частен. Във фоайето има охрана, стаите са обзаведени с офис техника и климатици, има заседателна зала и сътрудници. Организационната работа е поверена на шефката на общинските съветници от ГЕРБ Радослава Ташкова.

Пак в частна сграда, на ул. "Коста Паница" 5, през пролетта на 2015 година беше открит нов партиен клуб на район "Източен", чийто шеф е директорът на "Чистота" Иван Стоянов. На тържеството бяха дошли вече бившата шефка на парламента Цецка Цачева и бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. Подготовката за местните избори беше подсладена с торта с надпис "Победа".

Върху частен имот, срещу старата търговия "Лъч" се намира и представителният офис на ГЕРБ за район "Южен". Земята на ул. "Акад. Петър Динеков" е на известната пловдивчанка д-р Мария Каназирска, която от години живее в САЩ и организира участието на представителите на властта, включително и на Община Пловдив, в ритуала на традиционната молитвена закуска в Белия дом. Постройката е с две помещения и с огромен плакат с надпис "Градим Пловдив" и портрет на Бойко Борисов. През деня в офиса няма никого освен млада сътрудничка, която дежури на телефона.