Как изглеждат централите на ГЕРБ в Пловдив?

Местната централа на ГЕРБ се помещава на бул. "Марица - север" между панаирния мост и Герджика. Партията под тепетата, която осем години се ръководи от кмета Иван Тотев, ползва втория етаж в нова кооперация под наем. Имотът е частен.  Във фоайето има охрана, стаите са обзаведени с офис техника и климатици, има заседателна зала и сътрудници. Организационната работа е поверена на шефката на общинските съветници от ГЕРБ Радослава Ташкова. 

Пак в частна сграда, на ул. "Коста Паница" 5, през пролетта на 2015 година беше открит нов партиен клуб на район "Източен", чийто шеф е директорът на "Чистота" Иван Стоянов. На тържеството бяха дошли вече бившата шефка на парламента Цецка Цачева и бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. Подготовката за местните избори беше подсладена с торта с надпис "Победа".

Върху частен имот, срещу старата търговия "Лъч" се намира и представителният офис на ГЕРБ  за район "Южен". Земята на ул. "Акад. Петър Динеков" е на известната пловдивчанка д-р Мария Каназирска, която от години живее в САЩ и организира участието на представителите на властта, включително и на Община Пловдив, в ритуала на традиционната молитвена закуска в Белия дом.  Постройката е с две помещения и с огромен плакат с надпис "Градим Пловдив" и портрет на Бойко Борисов. През деня в офиса няма никого освен млада сътрудничка, която дежури на телефона. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Стефанов

Стефанов

12.06.2019 | 09:49

Тази "ЦЕНТРАЛА " е необходима само когато има избори и нищо повече.....Сладки са тези партийни парички - коли- командировки извън БГ- подкупи по време на избори- Който се пише партиец - да си ПЛАЩА.....

Отговори
0 0
..

..

11.06.2019 | 21:27

Лайнарници като кметя.

Отговори
0 0
изборен спец

изборен спец

11.06.2019 | 09:08

Всичко е всуе. След 8 години терор на маминия , няма кой масово вече да гласува за вас.Просто ще се случи неизбежното.Славчо ще ви отвее, въпреки че пак ще разчитате на циганите.

Отговори
7 6
жон

жон

11.06.2019 | 09:04

жонтрала е на баба ви ърчилото

Отговори
1 0
!!!

!!!

11.06.2019 | 08:58

Ало, Марица, объркали сте нещо правописа - Пише се "Централите"

Отговори
3 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?