Как да подредите портфейла си, за да е пълен с пари

Портфейлът е аксесоар, без който не можем. Избираме го според любимите си цветове, стила ни, размера на чантата, в който ще го носим. Искаме да е удобен, с достатъчно отделения, за да съберем всичко, което ни е необходимо. Но понякога изборът ни може вместо да привлече потока на парите към нас, да направи така, че да не можем да задържим финансите си. Как да организирате портфейла си, за да привлечете пари?

Оправете се с безпорядъка

Първото и най-важно нещо е портфейлът ви не само да е здрав и да няма дупки, но и да бъде добре подреден, да е чист. Подобно на дома и офиса, според фъншуй, след като изчистим нещо и премахнем застоялата енергия, ще създадем място за нови енергийни потоци.

Ето няколко примера за това как да организирате портфейла си, за да не спирате положителните енергийни потоци към вас.

Квитанция от банкомат, всякакви бележки, които представляват дълг. Не дръжте в портфейла си празни опаковки, изтекли карти за спорт, активности или нещо друго. Винаги дръжте в портфейла си поне малко пари, защото те са символ на изобилие. Избягвайте да го държите празен. Също така, подреждайте добре банкнотите, не бива да са прегънати, намачкани. В обобщение, просто се отървете от всичко, което не използвате.

Отнасяйте се с портфейла си добре

Колкото и странно да ви звучи, ако не се отнасяте добре с този аксесоар, все едно не се отнасяте с уважение към парите. Така например, избягвайте да хвърляте портфейла си, да го поставяте на масата за хранене, на пода, на плота в банята.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?