Как да отведем мъжа в рая по френски

Най-важното е дамата да забрави за комплекси и задръжки, съветват специалисти

Какво обичат мъжете повече от риболов в събота сутрин, мач в неделя следобед и бира с приятели вечер? Отговорът е прост - френска любов. По всяко време. Няма мъж, който да не се възбужда само от мисълта за женски устни. Ако твърди обратното, значи лъже.



Най-важното, което трябва да направите, за да го отведете в рая само с устни, е да забравите за комплексите и задръжките си. Някои специалисти сравняват доверието в отношенията между партньорите по време на френска любов с поставянето на главата на дресьора в устата на лъва. В случая лъвицата сте вие.

Не бързай. Започни с бавно,  представи си, че е близалка или сладолед. Ако го правиш с удоволствие, той със сигурност ще го усети. Ако у теб има и капчица погнуса или друго негативно чувство - отново ще забележи. Първо използвай устните, а после включи и ръцете си.

Много жени не харесват френската любов, защото се страхуват от неприятното усещане при естествения обратен гълтателен рефлекс. Случвало се е дори на жени, които не са правили френска любов. Спомнете си прегледа при лекар от уши, нос, гърло, който натиска езика ви с дървена пръчица, за да види състоянието на сливиците. Доближаването към гърлото на някакъв предмет предизвиква естествена реакция. Решението е просто - отпуснете гърлото. Това е тайната дори на гълтачите на саби. Отпускайки гърлото, ще установите, че всичко става много лесно.  Бъдете сигурни, че когато сте уверена и спокойна, това ще му достави невероятно удоволствие. Тази техника се нарича дийптроутинг и няма мъж, който да не получи удоволствие от нея. Бъдете отворени и креативни.

Всичко това важи и когато мъжът прави френска на дамата. Тук обаче е много важно как той се отнася към половинката си. Правете го с удоволствие, а не по задължение. От голямо значение е също самият мъж да се наслаждава на процеса и да преживява заедно с партньорката си нейните оргазми. 

Освен че доставя огромно удоволствие, френската любов е най-бързият, естествен и най-важното ефективен способ да премахнеш умората, нервността и стреса от един мъж, коментират специалисти. Хормонът простагландин, който се съдържа в спермата му пък, повишава общия тонус и настроение, премахва стреса и води до душевно равновесие. И в двата случая релаксът и на мъжа, и на жената по този начин излиза много по-евтино, отколкото почивка в спа курорт.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?