Как да организираме неповторим рожден ден на детето

Организирането на парти за рожден ден на детето е събитие за цялото семейство. Големият ден наближава и вие искате да е специален и незабравим. За съвет се обърнахме към верига детски центрове Capella Play, които разполагат с една от най-големите зали за игра в Пловдив.

Децата имат нужда най-вече от пространство, в което да могат да се забавляват на воля и да не се чувстват затворени. Детският  център в МОЛ Марково Тепе, който разгледахме, е разположен на 800 кв. м площ именно за да даде пространство на малчуганите. В свят, изпълнен с разнообразие, е важно най-малките членове на семейството да имат различни атракции, зали и парти зони, подходящи както за игра, така и за организирането на забавен детски рожден ден. Всеки родител търси място, където детето му ще почувства празника като свой, затова подбрахме център, в който има многобройни възможности за тематични партита, специална украса и забавления, които могат да направят празника на едно дете неповторим. Сега ще ви запознаем с една част, която избрахме специално за вас!

Най-важното правило при организирането на рождения ден според екипа на Capella Play е партито да е специално свързано с интересите на вашето дете. Кое го вълнува най-много - героите, с които расте, музиката или нещо друго?

Рожден ден с тематично парти и любим герой

Най-малките деца могат да избират партита с различни герои и специални игри, тематично подбрани за тях. Можете да празнувате с Калинката и Котарака, Смърфовете, Миньоните, Батман, Костенурките Нинджа и още много други любими герои на децата.

За тези, които искат да танцуват, а сцената е тяхното любимо място, е добре да изберете парти център със зала за дискотека. От детския център в МОЛ Марково Тепе са подготвили специална място за музикалните малчугани. 

Музикално и танцувално парти със светещи чаши

Музика, песни, танци, сценично осветление и специална сцена ви очакват в специално изградената зала за детски партита с дискотека. За още по-голяма веселба малките танцьори ги очакват изненади със светещи чаши, които допълват бляскавото парти.

Любителите на лакомствата ги очаква най-сладкото парти за рожден ден:

Парти за малки готвачи 

Тук домакините от Capella Play са подготвили едночасови забавления с декориране на мъфини и игри, в които децата представят кулинарните си заложби. Забавно и вкусно, можете да го опитате и вие.

За да можете да разгледате всички предложения и изненади в най-голямата верига детски центрове, ви препоръчваме да дойдете и да се забавлявате на място!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?