Извънземни превзеха Колодрума СНИМКИ

Ако Пловдивската пожарна е търсила случайно една от новите си коли снощи, то тя връхлетя с гръм и трясък на шоуто на Болшой Московский цирк в Колодрума. Пожарният автомобил превозваше акробатите в кулминацията на спектакъла. Над три хиляди зрители аплодираха виртуозите по време на тричасовия спектакъл.  

Главният сюжет под шапито се завъртя около чаровно извънземно, чиято летяща чиния е катастрофирала на Земята. НЛО-то бе преследвано от тайни агенти начело с луд професор, пожарникарски команди, строителни бригади и танцови трупи. По този начин се бяха предрешили московските акробати, който спряха дъха на публиката с главозамайващите си номера.

Междувременно чуждопланетният гост успя да си поиграе с децата от публиката, да научи част от нравите на земляните и да завърти любов със засукана руска хубавица. Сред най-вълнуващите номера бе дресурата на кучета, които караха велосипеди и скачаха през рингове. Темпераментни джигити пък яхнаха конете, за да покажат висш пилотаж в дресурата. Докато се премятаха над седлата, край тях изящни танцьорки се виеха в кавзказки ритми.

 

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?