Подай сигнал

Извънредно от САЩ: Кобрата получи страхотни новини

Пулев спечели единодушно битката за лиценза си

Спорт

от Дончо Донев 2778 прегледа 0

Кубрат Пулев отново е в голямата игра. Кобрата си върна боксовия лиценз след обвиненията за сексуален тормоз от репортерката Дженифър Равало. Новината съобщи специално за Марица от САЩ агентът на Пулев Ивайло Гоцев. "Кубрат се държа страхотно. Той бе повече от убедителен и неслучайно членовете на журито дадоха единодушно решение в негова полза. Случи се най-логичното, което прогнозирах пред вашата медия още през март", коментира Гоцев.

Спортната комисия на Калифорния премахна забраната на българина да се боксира професионално на територията на щата. Това се случи на насроченото събиране днес, на което самият Кубрат отговори на няколко въпроса на членовете на комисията.

След думите на Пулев, който бе подтикнат да говори сам на английски без преводач, влезе Дженифър Равало заедно с адвокатката си Глория Oлред. Те двете изчетоха предварително подготвени дълги изявления и се опитаха да убедят комисията да накаже допълнително не само Пулев, но и промоутърът му Боб Аръм.

С пълно единодушние 6-0 гласа обаче членовете на Спортната комисия отсъдиха премахване на забраната на Кобрата да се боксира в Калифорния. Условието бе, че при следващо такова провинение лицензът на българина ще бъде отнет доживот.