Подай сигнал

Извънредно! Евгения Банева излиза от ареста

България

от Марица вест. 1123 прегледа 0

Извънредно! Евгения Банева излиза от ареста

Днес по досъдебното производство в Специализираната прокуратура е предоставено заключение от съдебно-медицинска експертиза, изготвена в Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Пирогов“, в което се сочи, че настоящото здравословно състояние на Евгения Банева не е съвместимо с условията в следствения арест.

Според него се налага провеждане на оперативно лечение в спешен ред, съобщиха от спецпрокуратурата, пише Блиц.

По делото е приложено и писмено становище на болницата при Софийския затвор, че обвиняемата не може да получи адекватни медицински грижи в болничното заведение.

След като се запознаха с експертното заключение, и основавайки се на Европейска конвенция за правата на човека и основните свободи, наблюдаващите прокурори незабавно измениха определената тежка мярка за неотклонение на Банева с по-лека – „подписка“. С това се предоставя възможност за безпрепятствено адекватно лечение на обвиняемата.

На Евгения Банева е наложена забрана да напуска страната. На органите на МВР е възложено да следи изпълнението на мярката за неотклонение.

Коментари


Като влезат на топло всички моментално се разболяват. То са болести, то е чудо. Сърца, очи, стомаси, операции, лечения и какво ли още не. Като ги пуснат - всички автоматично оздравяват.

ЗАПОЧВАТ ДА ГИ ИЗМЪКВАТ ОТ ЗАТВОРА. АМИ 80 ПРОЦЕНТА ОТ ЖЕНИТЕ В БЪЛГСТИВ СА С ПРОБЛЕМИ СЪС ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА

Ще я изпуснете госпожата от маалата, бас държа!