Известни спортисти разпъват огромното знаме на Рожен

Известни спортисти ще участват в разпъването на огромното знаме за събора на Рожен. Общото разпъване ще събере в 13 часа на поляните в четвъртък Тервел Пулев – бокс, Екатерина Дафовска – биатлон, Крум Дончев – автомобилен спорт, Елица Янкова – борба, Павел Лефтеров – автомобилен спорт и др. Организаторите на събора канят и всички, които желаят да участват в разпъването на огромния трикольор. Знамето се е превърнало в символ на събора. Националният трибагреник, който е изработен специално за събитието, е с площ над 7000 кв.м.

"С националния символ на суверенитета и независимостта на нашата държава, ние Сдружение „Рожен – Наследство в бъдещето“ искаме да поздравим всички българи дошли на събора, да приповдигнем духа им, за да се гордеят, че с чест и достойнство носят България в душата си", заявиха организаторите. Те призоваха дошлите на събора да не стъпват и оскверняват символния трибагреник.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
инспектора

инспектора

15.07.2019 | 16:04

Правилно, не трябва да го оскверняват, но ще го оскверняват. Полицията да вземе отпечатък от задниците на тези дето са плюскали, жулели ракия без салата, и ръсели трохи на трибагреника.

Отговори
1 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?