Известен пловдивски бизнесмен е починалият на Пампорово

Известен пловдивски бизнесмен е 49-годишният пловдивчанин, който издъхна на писта в Пампорово. Свилен Каневски е собственик заедно със съпругата си на фирмата за мъжко и дамско облекло „Нов стил” ООД. Член на Ротари клуб в Пловдив.

Фаталният инцидент с пловдивския бизнесмен станал в неделя.

Свилен Каневски карал ски в неделя следобед, но около 16.20 ч. колабира и паднал на равното, почти накрая на пистата близо до ски -център "Студенец". Не е имал сблъсък с друг скиор или някакво друго препятствие, твърдят очевидци, които подали сигнал на 112.

Незабавно на място му е оказана помощ от Планинска спасителна служба – Пампорово, но мъжът починал. Няма данни за насилствена смърт. Предполага се, че причината е здравословен проблем. По случая е образувано досъдебно производство. Ще бъде извършена аутопсия, за да се установи причината за смъртта.

„Всеки трябва да прави това, което желае и от което разбира. Да има последователност в действията си и да бъде силно убеден в успеха си”, казваше Свилен приживе.

Негови приятели и колеги от снощи изказват съболезнования на профила му в социалните мрежи. „Един човек, пред който се прекланях! Нека да е светъл пътят ти!”, „Прекрасен, слънчев, лъчезарен, можещ и успяващ! Свилка, поклон! Ще ни лисваш, помним те само с хубавия спомен, който остави!”, са само част от посланията във фейсбук.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?