Подай сигнал

Изумително! ВИДЕО показва как близнаци се бият в утробата

Видео

от Екип Марица 13371 прегледа 0

Изумително! ВИДЕО показва как близнаци се бият в утробата

В една от родилните болници на китайския град Инчуан лекарите се сдобиха с необичайно видео, като извършиха ултразвуково изследване на дъщерите-близнаци на бъдещата майка. Странните снимки показват как неродени сестри се удряха една друга с юмруци в утробата, пише Блиц.

Родителите, разбира се, след като научиха за това, изразиха загриженост за здравето на децата си, но лекарите ги увериха, че въпреки тази “борба” няма от какво да се страхуват. Миналата седмица двойката наистина се сдоби със здрави близнаци.

След като установиха, че всичко е наред с техните бебета, съпрузите публикуваха видеото по-долу в Мрежата, където веднага стана „вирусно". Много редовни интернет потребители са стигнали до заключението, че тези кадри са още едно доказателство за войнствеността на човешката природа. Според други коментатори, момичетата са го правили несъзнателно и рефлексивно и тук няма нищо изненадващо, още по-малко ужасно.

Интересното е обаче, че самите лекари изясняват, че близнаците вече са рядкост, макар и не голяма, но за тях „да се бият” в утробата на майката е почти уникален случай.

Коментари


Това е нищо, аз съм виждал на видео как играят карти

Горката майка! Как ли ги успокоява?

Близнаците в много голям проценг се борят за това да не биват поставяни под един знаменател и успяват да се изявят като отделни личности Явно борбата за място под слънцето е започнала рано-рано