Изтече скандално видео на Десислава Иванчева

Бившата кметица на Младост разкрива, че протестите против прокуратурата са дирижирани от Прокопиев и Василев!

Вчера до медиите беше изпратен сигнал от Йордан Бонев, към който се съдържат видео и звукови файлове, на които е записана Десислава Иванчева. Същият днес беше внесен и в прокуратурата, а Бонев публично пред медиите застана с името си зад него.

Очевидно Бонев е от бил от близкото обкръжение на осъдената на 20 години за корупция Иванчева и е детайлно запознат с методите и средствата, с които се организират „протестите“ против прокуратурата и избирането на Гешев за главен прокурор.

Според подателя на сигнала, са били предвидени 400 000 хиляди лева, осигурени от Василев и Прокопиев, които е трябвало да бъдат разпределени между протестиращите, за да се осигури присъствието им.

Твърде показателен обаче е видеофайлът, заснет в дома на Иванчева, в който бившата кметица директно признава, че „протестиращите“ са набирани очевидно от един център, защото трябва да са добре подготвени за какво ще „протестират“, за да „не стане като с циганите, вие за какво сте тука, ми де да знам“.

В подкрепа на това са и думите й – „На тази група, която е на 12-и, им е разрешено всичко, смисъл както дойдат нещата“.Тази нейна реплика също недвусмислено означава, че организираният от БОЕЦ в четвъртък „протест“ цели провокации, щом всичко му е „разрешено“, а пък самото „разрешение“, щом има такова, означава, че някой стои зад Георгиев. Кой е той, не е трудно човек да се досети, защото близостта на Георгиев с Цветан Василев не е тайна, още повече, че двамата се виждат дори и в Белград.
 


 
Ето как Иванчева признава във видеото, че някой „разрешава“ протестите:
 
……………….
 
Д.И: Против Гешев, трябва да свалим Гешев, пък кой ще дойде дето се казва няма значение. Е, има значение, естествено.
 
………………………..
 
 
АЗ: Не бе аз като цяло да им обяснявам структурата за Гешев, за какво са.
 
Д.И.: Да, трябва да са наясно за какво са там, за да не стане като с циганите, вие за какво сте тука, ми де да знам (смее се).
 
Това, което знам и което съм се разбрала, е че по принцип е да бутаме системата, нали, но основно е да се махне Гешев. На тази група, която е на 12-и, им е разрешено всичко, смисъл както дойдат нещата.
 
АЗ: Смисъл падане на Гешев, на Кабинета?
 
Д.И.: Да, но най-вече на Прокуратурата, на Гешев и следователно те хората искат, които ще са там, ще искат и правителството да си ходи. Да бутаме мафията и т.н. Аз мога да ти дам против Гешев едни такива цветни сме направили , на миналия протест бяха (търси ги в телефона си) или от Фейсбук можеш да си ги вземеш, на предишния протест ги бяхме качили. На „Да, България” са жълто и електрик, нашите са зелен.

 

ВИДЕОТО може да изтеглите и гледате ТУК.

 


Източник: Блиц

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?