Подай сигнал

Изритаха топ водеща на NOVA, сменят я с хиена от кабеларка

Лайфстайл

от Марица вест. 39771 прегледа 0

Нова звезда ще изгрее съвсем скоро в централните новини на Нова тв.

Ръководството на медията е харесало изключително способна и добре изглеждаща професионалистка от една от по-малките телевизии и вече я е поканило за лице на най-важната си емисия. За да освободи място за нея обаче, ще трябва първо да отстрани една от дамите, които я водят в момента, и това най-вероятно ще бъде Даниела Тренчева.

Според източници на „Уикенд”, Тренчева няма да бъде уволнена от Нова тв, но ще я преместят в по-слабо рейтинговите емисии на обед. За сметка на това новата звезда ще се изявява в най-гледаното време рамо до рамо с Христо Калоферов. Шефовете на Даниела не били недоволни от работата ѝ, но за повече от 10 години, откакто е лице на централните новини, тя така и не е успяла да се утвърди като звезда на телевизията. „Ако утре слезе от ефир, никой няма да я помни”, била логиката на ръководството.

Затова предпочели да търсят дама с по-голям потенциал за привличане на зрители, а самата Тренчева да преместят в друг часови пояс. За отстраняване на Ани Салич не можело да става и дума, защото тя и екранният ѝ партньор Ники Дойнов са най-популярните лица в нюзрума.

Коментари


ИРИНА-БОГИНЯТА ЕДНА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. ИРИНА "ЗВЕЗДИТЕ" СИ ГИ НАРЕДИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗРЕДИ. ТЯ УРЕДИТЕ ВЗЕ ДА ПОЛЗВА, ЗА ДА ПОДРЕДИ ВСИЧКИТЕ ЗВЕЗДИ И ПЛАНЕТИТЕ ГИ НАТОВАРИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗТОВАРИ, ЗА ДА УРЕДИ ВСИЧКИТЕ БЕДИ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.

Махайте и Салич и Тренчева! Сложете някоя по-цицореста кака! Например от ПАЙНЕР. Аз новините нема да ги слушам, ще си ги гледам с натиснато MUTE на телевизора

На мен ми харесва Тренчева. С нейната смяна едва ли ще се реши проблема.

На мен Ани Салич ми е неприятна.

А дано, малко разнообразие. Тренчева и без това е много надута

И да по неприятна от Салич не съм виждала....може би Кулезич

Глупости Тренчева е достатъчно популярно и любимо лице-ако я махнете повече няма да ви гледам

"Изритаха"Защо слагате това обидно заглавие.Написал съм стотици материали,но обидни никога Това заглавие говори за културата на автора..

Невероятно "обаятелна!

По неприятна екранна двойка от Салич и Дойнов... няма, заради тях гледам новини по канал 3!

В България се залага не на професионализъм, а на натрапваща се визия, колкото повече се натрапва визита, толкова по малко зрителя обръща внимание на казаното! Семплоста не е на мода в Челгария!

Тренчева е много добър водещ. Салич се мисли за изключително оригинална. Беше направила едно протяжно предаване, известни хора се снимат сами и се чудят какво да говорят. Не я гледах в БТВ, не я гледам и сега. Тренчева има много добри попадения като журналист,

Как може да премествате това Красиво дете?Вие нормални ли сте?

Никой не е помнел? Комиците с Тренчева имаха много смешен скеч и партньора й. Как се водеха новини? Много добра водеща. Вас собствениците с какво ви знаят хората? С нищо хубаво.

Сложете Софи Маринова и гринго и ще разцъфнете

Дойнов е най-нериятният водещ в Нова ТВ.

Изгонете Салич,въздух под налягане.Заради нея не гледам новини.Тав лелка кво я държите още?