Подай сигнал

Изправят на съд ученик за блудство с малолетно момче и жена в Смолян

Регион

от Петя Гайдарова 842 прегледа 0

Ученик ще отговаря пред съда в Смолян за блудство с лице от същия пол,

Ученик ще отговаря пред съда в Смолян за блудство с лице от същия пол, което не е навършило 14 г. През месец май 2017г., около 17:30 часа, в складово помещение е накарал да му облизва с уста тестисите като употребил за това сила, поставяйки на ръцете му белезници и го заплашил с нож. На 10 ноември 2017 г. 15-годишният М.Г. се гаврил с 12-годишно момче.

Около 17.30 часа баткото завел по-малкия в изоставена постройка в центъра на Смолян и блуствал с него като триел половия си орган в седалището му, накарал го да му лапа с уста половия орган и да му облизва тестисите като употребил за това сила, чрез запушване на устата, ритане с крака, натискане на главата и след като го заплашил, че ако не иска да правят секс „повече няма да види родителите си“ . През януари следващата година в склад за дърва го накарал да му облизва с уста тестисите, заплашвайки го, че ако не изпълнява желанията му „ ще го хвърли отвисоко“ .


Непълнолетният е обвинен и в това, че е извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвокупление с 36-годишна жена с спихически проблеми, като я накарал да го докосва по половия му орган, опипвал я по гърдите и половия орган като употребил сила, дърпайки я да седне на пейката, запушвайки й с ръка устата и заплашвайки я, че ще я убие.


"Малкият беше много силно уплашен след случилото си. А баткото е от нормално семейство, няма причина да се държи така насилнически", казват запознати със случая.

Коментари