Изпратиха поредния випуск в Европейското висше училище по икономика и мениджмънт

Поредният випуск студенти на Европейското висше училище по икономика и мениджмънт завърши своето обучение. Студентите от бакалавърските и магистърските програми бяха изпратени с официална церемония на 11 януари в Първа аудитория на модерния кампус на Европейското висше училище по икономика и мениджмънт - Пловдив. На церемонията присъстваха над двеста и петдесет гости - предимно родители и приятели на абсолвентите.

„Каквито и промени да правим, колкото и реформи да извършваме, знайте, че Вие сте истинският облик на висшето училище и ние се гордеем с вас! Разчитайте на нас, когато имате нужда от съвет или подкрепа, защото сте част от нашето академично семейство“ - така доц. д-р Цветан Коцев, ректорът на ЕВУИМ, се обърна към абсолвентите в началото на своето слово. Той допълни, че за него е изключителна привилегия да бъде тук и сега с тях. Традиционно ректорът връчи дипломите на абсолвентите, които са завоювали отличен успех през своето обучение - 38 отличници на Випуск 2018 г. от общо 147 дипломирани студенти в степен „Бакалавър“ и „Магистър“.

„Успехът е нашият избор. Вие направихте своя и успяхте! Честито!” - с тези думи проф. д-р Иван Цанов, ръководителят на Центъра по иновативен мениджмънт, поздрави дипломантите. Той пожела на младото поколение да бъде в крак със съвременните тенденции и да инвестира в себе си, защото най-добрата застраховка срещу безработицата е качественото и съвременно образование, което може да се получи и тук, в България, от нашето висше бизнес училище.

„Вие сте номер едно!”, обърна се към тях ръководителят на Центъра по бизнес икономика към ЕВУИМ проф. д-р Виктор Христов с посланието да бъдат винаги на водещи позиции в кариерата си. Той допълни, че Европейското висше училище по икономика и мениджмънт има за цел да подготви професионално своите студенти по време на обучението си за високите критерии и изисквания на бизнеса у нас.

Дипломите на престижното бизнес училище бяха връчвани още и от проф. д-р Митко Димитров, доц. д-р Иван Соколов, доц. д-р Валентина Семерджиева, доц. д-р Жан Виденов, доц. д-р Пламен Павлов и други. Те също отправиха много пожелания към възпитаниците си, за да ги вдъхновят за нови успехи в бъдещата професионална реализация.

Тържеството завърши с коктейл в ресторант на известен пловдивски хотел, където младите хора се веселиха със своите състуденти и любими преподаватели.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?