Измамиха Благо Георгиев! Вижте как хитро му взеха 5 бона

Родните звезди все по-често стават жертви на хакери, които трият профилите им в социалните мрежи, за да им искат пари. Цената се определя от броя последователи, които има популярната личност. Средно цените варират межди 3 и 5 хиляди лева, пише "Телеграф".

Последният изнудван се оказа Благой Георгиев. Бившият футболист бе атакуван два пъти за седмица. Първия път хакерите успяха да приберат 5 бона. Бързата реакция на Джизъса ги провокирала отново да му вземат данните и да му искат още пари. Този път вместо да се поддаде на провокация Георгиев си направи нов профил.

Колегата му Валери Божинов също брои пачки в началото на годината, за да върне профила на любимата си Биляна Дол. За да зарадва сръбкинята, Валери броил 6 бона и тя се завърна в социалните мрежи.

През 2016-а ултраси на Левски хакнаха профила на Христо Стоичков. Това се случи след като Камата се из гаври след отпадането на „сините“ от Марибор още във втория предварителен кръг на Лига Европа.

Актьорът Юлиян Вергов също бе хакнат, но така и не получи достъп до системата, макар че плати 2000 евро.

Жертва на хакери стана и Алекс Богданска. Алекс сама сподели в мрежата за неприятната случка в профила си във фейсбук. Бившата брадърка бързо реши проблема си и отново се вихри в мрежата. След жертвите на хакери бяха Моника Валериева, Биляна Йотовска, Цонка Милчева, Азис, Роксана, Яница и Татяна.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?