Измамена жена отмъсти зрелищно на съпруга си за изневяра

Сериозни страсти се разиграха в град Баранкиля в Колумбия. Жената хванала съпруга си в измяна и той, за да спаси брака, се съгласил с нейното необичайно условие ...

Британското издание "Сън" съобщава, че Хайро Варгас не могъл да измоли от жена си прошка за прелюбодеянието, разводът вече изглеждал неизбежен, но тогава коварната дама поставила условие - след като мъжът й така я е унижил, нека и той да разбере какво означава това. За да спаси брака си, Варгас се съгласил да се съблече гол, да застане на покрива на колата и тя да премине с него през града.

Мъжът се почувствал неловко, легнал по корем и лицето си поставил в хавлиена кърпа. Минувачите отначало недоумявали какво се случва, а след това започнали да снимат със телефоните си.

Страстната двойка създала колапс на пътя, движението по оживения булевард Мурильо застинало, тъй като шофьорите спирали с колите, за да наблюдават какво се случва.

Впоследствие колумбийската пътна полиция арестувала Варгас за това, че със своя вид е провокирал задръстване. В резултат на това съпрузите били глобени с 150 долара (в местна валута) за нарушаване на обществения ред. Не е известно дали са успели да спасят брака по този начин. 

Източник auto.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
хора на момчетата

хора на момчетата

07.06.2019 | 17:07

Не е честно да се бият деца!

Отговори
2 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?