Излагация: Рачков пиянства след раздялата с Мария

Димитър Рачков му е отпуснал каиша, откакто отново се вля в редиците на ергените. Активният нощен живот пак се е превърнал във всекидневие за комика, който обикаля като цветарка от бар на бар.

Актьорът бе уловен да бушува в клуба на своите шефове Кремена и Магърдич Халваджиян, който се намира на пъпа на София.

В малките часове на нощта Митко се забавляваше с част от екипа на фирмата на Халваджиян под мощните тътени на музиката, подхранвайки настроението си с бутилка изискано френско шампанско, чиято стартова цена започва от 300 лева по заведенията, писа "Ретро".

Докато купоните на Рачков се нижели един след друг, то бившата му – Мария Игнатова, не излизала от дома си. А тя също обича да посещава заведението на Кремена.

За момента бившата на Рачков била отритната от колектива на клана Халваджиян, понеже подходяща работа за нея нямало. Най-голямата опора в момента за Игнатова в момента е семейният бизнес на майка й и брат й, както и Алекс Раева, която й поверила задачата да напише текста на последната й песен.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ха ха

ха ха

11.05.2019 | 14:25

като има кой да гледа и се възхищава на глупости и лиготии, може и шампанско за 300 евро да пие. Рачков е едно комплексарче, нищо повече

Отговори
1 1
Не разбрах !

Не разбрах !

10.05.2019 | 17:10

Защо това,че някой се забавлява го наричате излагация,че и пиянство ?! Май вие се излагате,а не той !

Отговори
10 2

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?