Подай сигнал

Изкушения: Учителка по български показа тяло на модел

Лайфстайл

от Екип Марица 48321 прегледа 0

Изкусителна учителка от столично училище нагорещи страстите до червено. Звезделина Чаушева, учител в 1-во СУ "Пенчо Славейков" в София, изпраща своя първи випуск. Г-жа Чаушева е учител по български език, но в никакъв случай не може да бъде определена като консервативна. Тя често провокира децата в социалната мрежа чрез различни инициативи, с които да им покаже, че трябва да съхраняват езика. В същото време е и преподавател по зумба.

"Това е един страхотен клас. Деца, на които всеки учител би се радвал да преподава", сподели тя пред Bulgaria ON AIR. Чаушева бе категорична, че въпреки твърденията, че съвременните деца са апатични и ежедневието им протича главно в интернет, това не е така. "Съвсем не е вярно. Много ме боли, че непрекъснато се говори как младото поколение е неграмотно, а агресията е водеща при тях. По-скоро това важи за възрастните. Децата, с които аз работя, са интелигентни и амбициозни", допълни Звезделина Чаушева.

Коментари


грозновата слабичка чернилка - в Казанлък има много по-красиви от нея и са оригинални циганки

Хубавото си е хубаво.И децата харесват млади и красиви учителки.

Ум на манекенка в тяло на учителка

Да не би да е задължително учителките да са грозни

Само така, с децата по този начин се работи. Пък за коментарите мисля че е по добре да си в устите на хората а не в кората!

Анатема за такива циници,дано децата им да не приличат на тях.Груби,вулгарни и невъзпитани!

Дано имаме повече такива учителки.

А пък аз на Роки дълбоко вътре целия до макарите и ще заформим купона.

Мога да и го набия до шия рязкооо

Инспекторрра_Нали знаеш колко прост травестит си

От, 50 години,... Няма- тоалетна, на- площад- Славейков. И, не- се- учи, населението,... Във, домашни- условия,.... Ами, се- покланя,... На, терорйсти,... Из, задните- дворове ......

ИСКАМ ДА СЪМ УЧЕНИК ПРИ НЕЯ

Все пак - проститутка ли е или учителка?