3906

Идеалният мъж не е мит: Как дамите от всяка зодия избират партньор

"Жените са създадени да бъдат обичани, а не разбирани", шегувал се симпатичният особняк Оскар Уайлд. За да покорят сърцата им, господата е нужно да забъркат магическа отвара от половин чаша галантен чар, 100 мл търпение, една супена лъжица покорство и щипка хумор. Зодията на жената пък ще подскаже какво точно търси тя в една щастлива връзка.

Интелектуалката

Жените Овен са упорити и независими, обичат всичко да е ясно и логично. Представителките на знака оценяват партньора според неговата интелигентност. За тези дами са важни откритостта и честността - това са качества, които те ценят много във връзките.

Романтичката

Момичетата Телец ценят много материалните неща, но във връзките са отдадени и очакват същото от другия. Идеалният партньор за тази жена трябва да бъде независим, амбициозен, но в същото време романтичен и страстен.

Любознателната

Близнаците обичат да опитват нови неща, те са енергични и любознателни, авантюристични и общителни. Тези жени очакват партньорът им да е в крак с тях, независимо от ситуацията. Близнаците ценят мъже, които казват мнението си и имат добро чувство за хумор.

Чувствителната

Раците са мили и чувствителни жени, които имат нужда от честни мъже. Идеалният партньор за тях също трябва да бъде силен и независим, да може да взема ясни решения. Тоест да има качества, които често липсват на дамите от този знак.

Материалната

Жените Лъв обичат да привличат вниманието на околните и да се наслаждават на лукс. Така че имат нужда от партньор, който знае какво иска и как да го постигне. Жената Лъв ще се зарадва на щедър мъж, който владее изкуството на флирта.

Мистериозната

Девата е един от най-мистериозните знаци на зодиака, който много внимава, когато допуска нови хора в живота си. Поради тази причина тази жена заслужава партньор, който ще бъде търпелив, спокоен и готов да я изчака, за да набере смелост.

Разумната

Везните са разумни, упорити и мотивирани да постигнат избраните от тях цели. Избягват конфликтите и обичат животът да е балансиран. Идеалният мъж за дамата Везни трябва да бъде верен, сериозно настроен и способен да прави компромиси.

Страстната

Скорпионите са мистериозни, секси и много амбициозни жени. Партньорът на жената Скорпион трябва да има същата страст, за да бъде в крак с нейните нужди. Тя също ще оцени търпелив и весел мъж.

Независимата

Стрелците са независими, смели жени с голямо чувство за хумор. Те са приключенски настроени и обичат да опитват нови неща, но понякога могат да бъдат напълно безразсъдни. Жената Стрелец заслужава мъж с прекрасно чувство за хумор, който е активен и не седи на дивана.

Педантичната

Жените Козирог са умни и търпеливи, понякога и твърде педантични. Те искат мъж, който няма да бъде толкова сериозен, колкото тях. Идеалният им партньор трябва да е трудолюбив, да дава усещане за сигурност във връзката, а също и да носи повече положителна енергия.

Креативната

Водолеите са честни, независими, подозрителни и много креативни. В спалнята са нежни и страстни, но в тях има малко романтика. Те се нуждаят от малко повече време, за да се доверят на друг човек. Идеалният партньор за жената Водолей трябва да бъде любознателен, общителен, но също така привлекателен.

Емоционалната

Жените Риби са много емоционални, отзивчиви и общителни. За тях общуването с други хора е естествено като дишането. Но дълго време крият обидата си. Те искат партньор, който е спонтанен, но също така чувствителен, грижовен и романтичен.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?