Избери си стая и виж какъв си

Психолозите често използват метафората на къщата, за да погледнат по-дълбоко в психиката ни. Затова ви предлагаме този забавен тест. Разгледайте внимателно тази картинка и си изберете стаята, която най-много ви допада.


Стая 1 

Избрал си покрива, където има и място за забавление. Това показва, че си човек, който обича да гледа от високо. Преценяваш хората обективно. Саксията с това голямо цвете е знак, че обичаш екзотиката. Басейнът показва, че обичаш забавленията. Детските плувни играчки са свидетелство, че си готов да станеш родител.  


Стая 2

Първият акцент в твоята стая е часовникът, което показва, че си точен и на теб може да се разчита. Обичаш да разсъждаваш върху нещата от живота, но понякога го правиш повече от необходимото. Трудно се решаваш на кардинални действия. В момента имаш нужда от спокойствие.


Стая 3

Избрал си банята. Имаш нужда от освежаване. Трябва да се освободиш от някои мисли, които те карат да се страхуваш за бъдещето си. Малко несигурен си в момента, но си готов на промени. Обичаш да се грижиш за себе си, държиш да изглеждаш добре. Опитваш се да избягаш от многото хора.


Стая 4

Избрал си уютна спалня. Ти си стабилен в този етап от живота си. Намерил си любовта, а ако случайно не си ​- тя чука на вратата ти. Обичаш да се грижиш за някого. Държиш на морала и ценностите. Достатъчно мъдър си, за да откриваш лъжата.

Стая 5

Най-голямата стая, с най-много предмети в нея. Този избор показва, че си широко скроен човек. Винаги търсиш максимума. Креслото показва, че на този етап от живота си се чувстваш удобно и няма да променяш нищо. Пепелникът показва, че имаш един проблем за решаване.


Стая 6

Ти си избра кухнята. Това показва, първо, загриженост за близките хора, а след това и че ти самият имаш апетит към живота. Сега си в етап на промени - нещо се готви в твоята фурна. Какво ще е то, зависи изцяло от теб. Поеми нещата в свои ръце. Има един проблем, който да се разреши, а ти очакваш това да стори някой друг.


Стая 7

Избутал си лошите мисли в килера и сега очакваш да ти се случат онези хубави неща, за които мечтаеш. Имаш обаче да изкачваш стълба. В кариерата ще имаш успех. Подредените рафтове показват, че подреждаш и степенуваш приоритети в живота си.

Източник: Обекти.бг

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?