Подай сигнал

Ива Пранджева отиде на цирк в Колодрума и....ужас!!!

Спорт

от Юлиян Ангелов 1505 прегледа 0

Ива Пранджева отиде на цирк в Колодрума и....ужас!!!

Какво е да отидеш на цирк, за който билета е доста солен, и да ти праснат още една глоба за паркиране (20 или 50 лева)? Няма да ви убеждавам, че имаме мултимилионна (60 за педантите) зала с огромен паркинг, която стои почти празна. Когато се напълни, проблемът с паркирането цъфва. И, все пак - едно общинско предприятие спъва работата на друго. Ами разберете се, де.

Поводът за тези редове е шокът, който преживя бившата европейската шампионка в зала и световна за младежи да 20 години Ива Пранджева, когато реши да иде семейно на представлението на Болшой московский цирк снощи. Ето какво написа Пранджева по този повод в социалните мрежи:

"Неделя 24. 03. 2019 г.

Хора от цяла България дошли да гледат цирк в зала "Колодрума". Представлението е от 20 часа до 22.30. Места за паркиране...няма. Хорицата спрели, където намерили.

Излизаме от цирка и какво да видят очите ми!?!

Общината не е спала, за да залепи глоби по стъклата на колите. Незнам дали е измислена дума, с която ми се иска да ги нарича. Повръща ми се от вас!"

P.s. За успокоение на Ива, навярно поне общинските полицаи са си изпълнили плана с глобите за паркиране, че месеца...почти свърши! Април - пак цирк или корида в "Колодрума" за новия план.