Исус от Куклен бил в Психото! Ето какви ги вършел преди побоя

Стана ясна съдбата на тримата биячи

Съдът прие епикриза от адвоката на Исус Атанасов - единият от биячите в Куклен, че момчето е било лекувано в Центъра за психично здраве в началото на 2018 г. Той имал неадекватно поведение - говорил си сам. Това било вследствие на употреба на психотропни вещества. Родителите му също били психично болни.  Това стана ясно от изказването на адв. Станков, предаде репортер на "Марица".

Исус имал 8-членно семейство, с което живеел в крайна нищета. Вследствие на всички тези доводи, адвокатът поиска най-леката мярка - подписка. 
 
Сред исканията също е психиатрична експертиза, според която Исус да не носи наказателна отговорност въобще.

След обстоен преглед на експертизата обаче стана ясно, че тя е на повече от година и към момента обвиняемият ясно осъзнава действията си. Освен това диагнозата съдържа данни за състояние, вследствие на употреба на психотропни вещества. Подлежи на изследване.

Свидетелски показания сочат, че той, освен че бил полицая Пашалиев, го обиждал и на етническа основа. Двамата братя Карагьозови иницирали битов скандал, който преминал в нападение. По това време полицаите още не били информирани.

Исус също е нападнал служителя на реда и му отправил множество обиди.

Според крайното решение на съда и тримата остават в ареста.

Както "Марица" вече съобщи, тримата роми, които не се посвениха да нападнат полицаи в Куклен, не искат да лежат в следствения арест.  Обвиняемите Румен Карагьозов, брат му Васил Карагьозов и Исус Атанасов бяха подали жалба пред следващата инстанция и в момента искането им за по-лека мярка се разглежда от окръжния съд.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?