Истината за отношенията на Мелания Тръмп и Иванка Тръмп

Първата дама на САЩ и дъщерята на президента са две личности, които предизвикват не по-малко интерес от самия Доналд Тръмп, пише lifestyle. Те са красиви, еманципирани, всяка със своите ангажименти и каузи, обединени от това, че стоят плътно зад своя баща и съпруг, защитавайки гo във всяка удобна ситуация. Особено Иванка...

Снимка 417177

Рядко виждаме нея и Мелания на едно и също място по едно и също време. Затова и се чудим какви са отношенията между двете дами. На пръв поглед, и както вече споменахме, те имат много общи черти. Но в медиите не спират да се тиражират твърдения за напрежение и дори ненавист помежду им.

Според запознати с отношенията им, Първата дама е единствената, която може да се противопостави на Иванка и да излезе като победител от този сблъсък. И въпреки че подобни моменти не липсват, двете дами имат доста силна връзка и със сигурност са по-скоро приятелки, отколкото врагове.

Въпреки че Иванка и Мелания работят предимно всяка по своите дела, техните офиси и екипи кореспондират успешно помежду си, за да не липсват и съвместни кампании. Те са доказателството, че двете силни и независими жени умеят да се подкрепят и да работят заедно, пише Express.co.uk.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?