Интриги в bTV! Връщат красива, но недолюбвана водеща

Красива, но не много обичана водеща се връща в bTV. Мис България 2006 Славена Вътова заема един от столовете на журито на "България търси талант". Изящната дама с афинитет към спорта и кулинарията ще поощрява и анализира претендентите за голямата награда от 50 000 лева и ще оценява уменията, които те ще представят на сцената на шоуто.

Славена никога не е крила, че има афинитет към телевизията и публичността. Откакто е спечелила короната Мис България тя не спира да се появява навсякъде. Подвизаваше се като коментатор в риалити формата "ВИП Брадър', опита се дори за кратко да води няколко тв предавания. 

Зрителите на "България търси талант" са недоволни от фигурирането й в журито. "Изглежда интелигентно момиче, но не знам на каква база ще оценява талантите", възроптаха те на официалната страница на шоуто. Има и далеч не толкова ласкателни коментари. Само за часове я попиляха и сринаха със земята. Те са категорични, че журито трябва да бъде съставено от актьори и музиканти, хора на изкуството, а не момичета, които са се прочули покрай красотата и мъжете си. 

„Много съм развълнувана, защото това е предизвикателство, което започвам с огромно желание и осъзната отговорност. Защото знаем, че ни предстои да се срещнем с хора, които имат разнородни таланти, пъстра палитра от дарби”, споделя тя.

„Талантът не е просто дарба, а дарба, върху която много си работил, концентрирал си усилията си и времето си върху нея“, коментира Славена Вътова. Тя обеща, че няма да бъде най-строгият член на журито, а ще се стреми да открива красотата във всеки един талант. „Трябва да има въображение, желание и да видим, че е положен труд. Аз ще търся хора, които са целенасочени, вложили са постоянство и характер в това да превърнат заложбите си в своя професия и начин на живот”, допълни тя. „Много съм заредена, че ще се срещна с такива хора и ще дам всичко от себе си да бъда обективна в оценката си към тях.“

Към момента от продукцията са обявили и още едно име, което ще заеме почетно място в журито. Това е Ицо Хазарта, който за втори път ще се изявява в това си амплоа. Говори се, че продуцентите искат да вкарат фолкпевица и спортист, които да оценяват талантите тази година.Водещи този път ще са Сашо Кадиев и Даниел Петканов.

Източник show.blitz.bg 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
14 коментара
Тони Георгиева

Тони Георгиева

08.07.2019 | 17:30

Махнете тази зъбата подлизурка,която смята ,че всичко може.Много е вяла и безинтересна,сложете в журито хора артисти,които знаят защо са там и какво трябва да вършат!!! Нека си подържа антуража от които е произлязла.........рр

Отговори
3 0
Георги

Георги

08.07.2019 | 08:50

Какво и е красивото на тая точилка??? ... някои плаче за очила с бая голям диоптър

Отговори
4 1
Ох и ах

Ох и ах

07.07.2019 | 22:09

Ми то като нямаш талант,какво друго да ти дадат освен да оценяваш другите.

Отговори
7 0
Защо толкова

Защо толкова

07.07.2019 | 21:16

Злобни,че дори и просташки коментари ?!!? Абе,хора, съвсем озверяхте,какво ви става?!?! Болни сте от лошотия !!!

Отговори
6 0
Отец Недоклатий

Отец Недоклатий

07.07.2019 | 21:03

Славка има интересни филмчета в porn hub

Отговори
4 2
Абс

Абс

07.07.2019 | 18:08

Поредната "мисирка",която ще ръси бисери.Накрая няма гледаемост предаването.

Отговори
12 1
Виа

Виа

07.07.2019 | 16:21

Няма ли за вас професионалисти??? Докога ще лансирате жени,които са известни само с телата си и покоряването на мъже!!! Затова талантите напускат БГ,или мизеруват!!!

Отговори
12 3
Джо

Джо

07.07.2019 | 16:13

Тази ли не е обичана? Не вярвам!

Отговори
5 1
Анонимен

Анонимен

07.07.2019 | 13:44

Какво разбира тази от талант та се бута там

Отговори
14 2
Хватката

Хватката

07.07.2019 | 12:21

Бе дайте на момичето да видим какво умее да прави да ли ще се излага или ще се представи добре в работата

Отговори
10 3

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?