Интриги в bTV! Любимец на зрителите награби колежка СНИМКИ

Водещият на „Преди обед” по Би Ти Ви Сашо Кадиев бе изловен да интимничи с непозната блондинка пред сградата на медията и пред очите на изумените минувачи, пише "Ретро".

Актьорът и шармантната дама се разцелуваха и после дълго се държаха за ръцете. Очевидно двамата обсъждаха весели теми, защото широките усмивки не слизаха от устите им.

Оказа се, че дамата е дългогодишна колежка на теливизионера, стилистката на звездите Антония Йорданова. Същата се грижи за гардероба на двамата водещи на „Преди обед”-Кадиев и колежката му Деси Стоянова.

Хора от екипа на сутрешното шоу издават, че Сашо бил доста разкрепостен и се държал свободно с жените.

Половинката му Таня Тончева, с която имат дъщеричка Катя вероятно не е сред най-ревнивите жени и не му държала сметка какви ги върши с колежките.

Двамата са заедно от доста дълго време, но все още не са узаконили връзката си. Снахата на Катето Евро е споделяла, че иска да се види в бяла рокля, но любимият й все още не е намерил смелост да направи решителната крачка.

Преди известно време Таня шокира близки и познати с признанието, че е изневерила на Сашо Кадиев. По-късно уточни, че е имала роля в музикален видеоклип, където снимала интимни сцени с друг мъж.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
пипо

пипо

08.08.2019 | 08:08

Чак пък любимец . . . . . Насаден от ....да му слушаме ...добре , че има други канали

Отговори
3 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?