Интер Експо Център събира секторите на текстилната индустрия, рекламата и печата

Къде можем да се запознаем с иновациите в текстилната промишленост? Кои са тенденциите в рекламния сектор и печатните технологии? Отговорът на тези въпроси ще ни дадат изложенията ТМТ Експо и COPIS. Само след броени дни, от 25 до 27 септември, двата бизнес форума ще се проведат в Интер Експо Център, София. В рамките им столичният изложбен център ще създаде безпрецедентна бизнес обстановка, в която посетители от България и чужбина ще бъдат посрещани от стотиците български и чуждестранни изложители.

Текстилът и професионалната му платформа – ТМТ Експо

„ТМТ Експо е стратегическа точка за сектора, предоставяща възможност за развитие на бизнеса, подновяване на стари и създаване на нови партньорства, дискутиране и обмен на идеи и определяне на тенденциите“, коментират участници. Международното изложение събира в Интер Експо Център, София, основния cпeктър oт прoизвoдcтвa и дeйнocти – дизaйн, прoeктирaнe, крoeнe, coфтуeр, САD/САM cиcтeми, лoгиcтикa, прecoвaнe, глaдeнe, дoвършитeлни рaбoти, тecтвaнe, вътрeшeн мaтeриaлeн пoтoк, ocигурявaнe нa кaчecтвoтo. Основни акценти ще бъдат високотехнологичните машини за производство, свръхпрецизните принтери, лазерните технологии и софтуерните решения – основен фактор в съвременната индустрия.

Технологиите на XXI в. ще бъдат демонстрирани и чрез съпътстващата програма, в чиято основа ще бъдат ревюта на принтиран текстил. Бъдещето щe загатне третото издание на артистичната изложба „Фотографията се нуждае от тяло“. ТМТ Експо ще бъде домакин и на Втората браншова конференция "Тенденции и иновации в текстилната и модната индустрия".

COPIS – българското изложение за печат и реклама

Мащабните възможности на печатната индустрия и рекламните комуникации ще разкрие COPIS. Единственото бизнес изложение в България за сектора посреща посетителите с още по-богато съдържание, многобройни продукти, високотехнологични предложения и съпътстваща програма както никога досега. 

Осмото издание на форума ще бъде най-мащабното – над 20% е ръстът, регистриран на годишна база. „Силният интерес бе причината да отворим още една изложбена зала“, коментират организаторите. Като ежегодното място за среща на професионалистите, изложение COPIS предоставя платформа за тенденциите при графичния и пространствения дизайн, дигиталния печат, материалите и консумативите за печатната индустрия, софтуер за печат и управление на бизнес процесите, промоционални сувенири и подаръци, рекламен текстил, производство на рекламно-информационни елементи и визуални комуникации.

Предизвикателство като никое досега – Fabric is cool

Пред истинско предизвикателство професионалистите изправя Fabric is cool. Събитието е част от съпътстващата програма и поставя задачата за развитие на цялостен fabric backlit продукт. В епичен сблъсък ще се изправят пет екипа, всеки от които съставен от професионалисти в маркетинга, дизайна, копирайтинга, предпечата и печата. За три работни дни те ще трябва да създадат концепция, дизайн, послание, да отпечатат и монтират на място кампания за голям бранд, предвидена за Коледа.

Маркетинг и аутдор специалистите, професионалистите, заети в рекламата и ПР, дизайнерите, артистите и фотографите, ще могат да посетят и „Майсторски клас в две стъпки“ с проф. Христо Кафтанджиев. На 26 септември той ще подложи на обсъждане пекиджинг дизайна и семиотиката в рекламната комуникация.

От 25 до 27 септември COPIS и ТМТ Експо ще привлекат вниманието на хиляди специалисти от България и чужбина. Представителите на двете индустрии вече са в очакване. Повече за това какво предстои ще научите на www.copi-s.com и www.tmtexpo.bg. 

Регистрацията си за свободно посещение можете да направите ТУК и ТУК.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?