Следвайте ни

Вижте кои са най-ефективните щитове срещу COVID-19

viber icon

Най-ефикасните щитове срещу коронавируса могат да бъдат неочаквани според 7-месечно изследване, проведено в рамките на проекта Deep Bio Insights, чиито резултати скоро ще бъдат публикувани.

Работата, ръководена от астурийския математик Хуан Луис Фернандес, базирана на данни от болница “Синай” в Ню Йорк след сравнение на положението на клетките и белите дробове при заразени и неинфектирани хора, посочва три групи лекарства.

Едните за укрепване на имунната система и по този начин да не бъдете заразени. Другите - за спиране на напредването на вируса, след като сте заразени. И трети - тези, способни да ограничат пораженията на коронавируса в организма.

Според изявления на самия Фернандес, цитирани от Cadena Ser, учените са открили „кои приети лекарства могат да балансират генетичните пътища, за да постигнат това, което ние наричаме хомеостаза, тоест клетъчен баланс. Това е начин за излекуване на болестта”.

Сред тези лекарства, принадлежащи към първата група, Фернандес посочва колагена, от който има ниско производство на неговия ген в имунната система, като само 5% от хората в Европа имат по-голямо негово производство. Съответно те, според математика, имат „по-мощна имунна система. Той е свързан с генетичен път, англиктин, който в същото време е свързан с витамин С”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?