Следвайте ни

Родопчанинът Алейдин отново гледа и лекува в Пловдив

viber icon

Поради доказаната си работа и наплив от клиенти, Алейдин ще приема отново в град Пловдив на 27 и 28 ноември, петък и събота от 9.00 до 19.00 ч чрез предварително записване на   тел: 0892798718, 0879489415.

 

АЛЕЙДИН ТАХИРОВ е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 41 г., родом е от с. Бенковски край Златоград, но от 6, 7 месеца живее в Стара Загора. Зет на къща е, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище в Русе и Шумен в Томбул джумая през 1999 г.

 

  • Какво се случи с теб и как разбра че можеш да помагаш на хората?
  • Имам дарбата от Всевишния, че мога да помагам на хората от 2002 г., когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава като на сън ми се яви един много възрастен човек, с дълга бяла брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българин-мохамеданин. Реших че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: „Алейдинчо, ще те даря от тук-нататък с такава дарба, която ще ти позволи да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии. От тогава започнах да се занимавам с това.

 

  • По какъв начин гледаш на човека, когато дойде при теб?

- Когато човек дойде при мен него питам какъв проблем има, а самия проблем го казвам аз, започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде; ако има имот, за продаване/ купуване – до колко време ще се осъществи сделката.

Ако човек има направена магия, мога да посоча къде е магията, кой я е направил, мъж или жена, близък роднина или съсед или за какво е направена, с каква цел. Мога да кажа и първата буква на човека.

 

  • За какви болести помагаш чрез корана?
  • Не мога да помогна за ракови заболявания, диабет и тумор. Обичам да си пазя хляба и доверието за в бъдеще, не съм човек за един ден. Когато проблемът не е за мен – казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите. Най-много имам успешни случаи против алкохол, хазарт, наркотици, припадъци, епилепсия, уплах, стрес, страхова невроза, депресия и проблем със забременяване.

 

- Всякакви хора ли идват при теб да им помагаш?

- Срещам се с много хора – и с мъже, и с жени. Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, , едва ли ще ме потърсят пак и да водят техни близки и приятели. Контактите ми с тях са ми показали, че пловдивчани са малко по-недоверчиви и по-завистливи хора. Не сте така широко скроени, както сме ние в родопите. Вярно, има и добри хора, но те са единици.

 

- Има ли много страдащи и болни хора и магии в нашата област?

  • Прочетете отзивите на хората и се позамислете. Това са хора, които са звънели по телефона, след като са идвали при мен да ми благодарят. Когато развалям магии или лекувам дадена болест го правя пред човека за да види той с очите си а не както правят колежките ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство. Когато премахвам магия, правя защита и давам гаранция че от тук нататък дадения човек 7 години не може да го хване магия дори и да се опитат да му направят отново.

Мога да гледам и да помагам и да разваля магия и за друг човек, на снимка и дреха, стига да не е починал. По телефона не мога да гледам и да помагам. Човекът трябва да е срещу мен.

 

Ето вижте и отзивите на хората за мен:

 

М. З. от Куклен

- През м. март ходих при младия ходжа да гледа за съпругът ми. Когато му показах снимката, той ми каза че има направена лоша магия върху него, все бели и премеждия да му се случват на полето и на баира. В рамките на 3 месеца беше прекарал 6, 7 премеждия, които му се случваха наведнъж и беше започнал да се отчайва от живота. Намерихме магията, както каза ходжата. Беше заровена в долния край на градината и след като той я развали съпругът ми вече няма тези премеждия и го виждам по-усмихнат и лъчезарен. Пожелавам на Алейдин и на завистниците му, напук на душманите, да има повече клиенти и повече финанси.

 

П. Т. от Кичук Париж

- В края на м. август отидох при младия ходжа Алейдин да ми помогне. Без да му разказвам за проблемите си, като отвори Корана, той ми обясни че върху мен има направена магия, която е сложена върху перваза на вратата на кухнята. Без той да идва у нас, както беше рекъл аз я намерих. Беше ми направено по цели нощи да не мога да спя и да си внушавам и да ми се привиждат разни силуети и гласове. След като реших че мога да му се доверя и той разтури мръсотията , вече от 20, 25 дни спя спокойно останалите притеснения също изчезнаха. Пожелавам на младия родопчанин да е жив и здрав и да има много щастие, късмет и любов в семейството.

 

Л. С. от Ягодово

- В края на май ходих при лечителя Алейдин в Смолян. Беше ми писнало от проблемите на съпругът ми, който много често се напиваше и се държеше зле с нас но след като за последно реших и се доверих на Алейдин ходжа, от около три месеца и го виждам като друг човек. Почти е на път да се откаже от алкохола. За мен момчето наистина има дарба и сила.

 

К. Б. от с. Павелско

- Когато един приятел ме насочи към Алейдин, някъде в края на 2017 г. бях изгубила всякаква надежда и бях много отчаяна защото от около 7 години с мъжа ми се опитвахме да имаме дете и не  ставаше. Ходили сме къде ли не, пробвали сме всякакви доктори, билки, знахари и нищо не помагаше. Бяхме на път да си осиновим но след като от вашия вестник разбрахме за младия лечител и ходжа от Родопите решихме и при него да пробваме и не можахме да повярвме че има по-силни неща от билките и медицината на този свят.  От есента на миналата година се сдобихме с момченце и нямам думи да изкажа благодарността си и уважениението си към Алейдин, който сбъдна най-голямата ни мечта.

 

- Все пак идваш от Родопите, какви са таксите при теб?

- Аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак имам разходи за път, хотели, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, които за едно гледане вземат от 250 до 500 лв. а за разваляне на магии изнудват хората от 1 500 до 10 000 лв. При мен цената за едно гледане в Пловдив е 88 лв., когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията – дали са по-стари или по-отскоро. На всеки цената е различна.

Ако магията се развали в същия ден, когато гледам на човек, цената е доста по ниска.

 

 

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра от Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещенните книги и духовните лица.

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?