Следвайте ни

Ето я формулата за бързо и лесно отслабване

viber icon

Отслабването освен мечта на всяка втора жена е и задължителен елемент за добро здравословно състояние. Ето защо всички се интересуват могат ли да подпомогнат този процес с лесни и ефективни трикове.

Просто правило и формула за бързо отслабване, разкрива Зухра Павлова, кандидат на медицинските науки, ендокринолог на клиниката на Московския държавен университет. Докторът съветва да се използва така наречената формула за поддържане на калории.

За да направите това, теглото ви трябва да се умножи по коефициента на активност, който е 28 при неактивен начин на живот, 31 - при средна активност (десет хиляди стъпки на ден и две или три тренировки седмично) или 33 - ако човек отделя за тренировки пет или повече дни на седмица.

"За да започнете да отслабвате, трябва да извадите от получената цифра 10-15 процента. Това е 200-300 ккал, приблизително една кифла със стафиди, ако все още помните какво е", обясни Павлова в Instagram.

Полученото число е броят на килокалории, които можете да си позволите на ден, ако искате да отслабнете. Тя добави, че за по-ефективно отслабване трябва да пиете повече топла вода, пише dariknews.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай