Следвайте ни

Честит 19-ти рожден ден, Медикус Алфа

viber icon

Своят 19-ти рожден ден празнува клиника „Медикус Алфа“. От първия ден на своето съществуване пред екипа на клиниката цел номер едно е осигуряването на качествена и всеобхватна медицинска грижа при непрекъснат режим на работа. Ето защо не се пестят средства при закупуването на апаратура, която да е от най-ново поколение и отговаряща на съвременните изисквания за качество, бързина и точност.

Философията, която изповядват в частната клиника, е перфектната организация, създадена в интерес на бързо и качествено обслужване на пациента!

Клиника „Медикус Алфа“ разполага със специалисти от всички специалности, и при спешност може да осигури консултация по всяко време на денонощието в широка гама от медицински направления. Основните болнични специалисти консултират и в медико-диагностичния център в специалностите обща, пластична хирургия, ортопедия, урология, лицево-челюстната хирургия и орална хирургия, денталните заболявания.

Клиника „Медикус Алфа“ е с традиции във въвеждането на иновативни технологии и практики. Само през последните няколко години са внедрени нови медицински технологии, даващи на пациентите възможност за ранно и прецизно диагностициране и най-съвременно лечение на различни, в това число и злокачествени заболявания в сферата на урологията, лицево-челюстната хирургия и орална хирургия, денталните заболявания. Болницата е единствена в страната, в която се лекува рак на простата чрез високоенергийна прицелна ултразвукова терапия (HIFU) и прилага единствената 100% точна диагностика на този вид карцином – таргетната биопсия със системата Histoscanning TT. Прилагат модерни клинични практики в общата хирургия, пластичната хирургия, лапароскопската и миниинвазивната хирургия, ортопедията. Опитът на екипа в клиниката, работещ с желаещите да се подложат на разкрасителни хирургични процедури, гарантира най-добри резултати с най-малко риск и нежелани ефекти. Имаме разработени собствени методологии за лечение на заболявания в сферата на урологията и лицево-челюстната хирургия, както и при лечението на алкохолна зависимост.

В клиника „Медикус Алфа“ се обявяват „Заедно срещу Covid-19като всички пациенти постъпващи в Медикус Алфа за болнично лечение, стоматологично лечение и ендоскопски изследвания – гастроскопия и колоноскопия, подлежат на задължителен предварителен тест за вирус Covid 19 за доказване не/наличието на IgM и IgG антитела. Тестът се извършва в лабораторията на клиниката.

Честит празник на целия екип на „Медикус Алфа“ с пожелание да запазят високото си ниво на професионализъм и грижа, да доказват своето безапелационно качество още дълги години напред!

Пловдив
ул.”Велико Търново” 21

тел.: +359 32 634463;+359 32 624881
мобилен: +359 896661171

[email protected]

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?