Следвайте ни

Чао Чао, любовни дръжки! Как да се отървем от тях завинаги

viber icon

Колкото и умилително име да имат любовните дръжки, няма човек, който да не иска да се отърве от тях. За съжаление това е една от зоните в човешкото тяло, която най-трудно се стопява. За да се разделите със своите паласки, ще трябва да се въоръжите с търпение и постоянство.

За щастие, на помощ  в борбата с любовните дръжки идват съветите на известния фитнес треньор – Гунар Петерсон. Можете да им се доверите напълно, тъй като Гунар е професионалист, на когото разчитат не една и две знаменитости. Сред най-известните клиенти на Гунар Петерсон са Дженифър Лопес, Пенелопе Крус, Клоуи Кардашян, Сиара иКейт Бекинсейл.

И така – за да кажете „сбогом” на любовните дръжки, прочетете следващите полезни съвети на Гунар Петерсон. Вслушайте се в тях и резултатите няма да закъснеят.

Не разчитайте само на коремните преси

„Ако си мислите, че като направите 100 коремни преси и планк, така ще изгорите мазнините от корема си – това не е вярно. Да, по този начин зоната на корема ви ще започне да става по-стегната, но така няма да се отървете от мазнините”, категоричен е Гунар Петерсон. Ето защо в борбата с любовните дръжки не бива да разчитате само на коремни преси.

Наблягайте на големите мускулни групи

Вместо да се опитвате да стопите любовните дръжки с коремни преси, насочете се кум упражнения, които натоварват големи мускулни групи. По този начин ще се стимулира горенето на калории, включително и в областта на любовните дръжки. Както вече стана ясно – не бива да разчитате само на коремните преси, но те също са важни в процеса на оформяне на желаното тяло и сбогуването с любовните дръжки.

„Атакувайте” любовните дръжки от различен ъгъл

Освен към стягащи коремни преси и упражнения, които горят калории в областта на корема, Гунар Петерсон съветва да се насочите и към упражнения за бедрата. С течение на времето, намалявайки мазнините около бедрата, ще намалите и размера на своите любовни дръжки, пише rozali.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

15.01.2021 | 20:05

Когато тази в дясно на снимката,стане като тази в ляво,този Гумнар Путерсон да дойде да му стисна ръката.Особено ми е интересно как гърдите на тази в дясно след това отслабване,ще станат като на тази вляво.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай