Следвайте ни

Известна тв журналистка влезе в листата на ГЕРБ

viber icon
Известната тв журналистка от БНТ Люба Пашова влиза в листата на ГЕРБ за Кюстендилски избирателен район. Тя работи в националната телевизия повече от 20 години и в момента е водеща на предаването „Извън играта“.„Имам много стабилни, много железни и много устойчиви корени. Никога не си позволих да ги пренебрегна и никога не допуснах да забравя откъде съм тръгнала. В Кюстендил получих образование от прекрасни учители! В Кюстендил имах най- добрите родители на света! Те ме направиха добър човек, възпитаха ме с огромна любов и ме научиха да казвам “благодаря”, “извинявай” и “моля”, написа Пашова в профила си във Фейсбук.

„Заради произхода на фамилията ми, всяка кауза на българите от Босилеград, съм приемала за своя лична и това никога няма да се промени. Винаги съм знаела, че ще дойде моментът, в който да се реванширам и затова приех поканата за гражданската квота на ГЕРБ в Кюстендил“, допълва известната журналистка.

Тя е на четвърто място в листата, водена от вътрешния министър Христо Терзийски.
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Смешница

Смешница

04.03.2021 | 03:33

Сега тая стабилна дама да каже че харесва ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА,БОЙКО БОРИСОВ...че това й е нивото... Парииии пари и недостойнство....купена мисирка... ПЪЛНА М.ЪРЛА СИ ТИ ПАШОВА...МИСИРКА!

Отговори
4 2
Лимбо

Лимбо

03.03.2021 | 14:45

Ква и програмата- стандартна , с бонуси или постна.?

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?