Следвайте ни

РЗИ Пловдив откри грешки с починалата жена, вика разследващи

viber icon

РЗИ Пловдив сезира днес следобед  Изпълнителна агенция  " Медицински надзор" за случая с починалата жена, разкарвана в пет болници на  на 9  и 10 октомври. За това информираха от Регионалната здравна инспекция.

След извършената проверка от нейните експерти е установено, че са допуснати пропуски в  настаняването на пациентката  за лечение в предвид тежкото й здравословно състояние.

Съставен е протокол,  в който описан хронологично целия случай   и е изпратен на  Изпълнителна агенция  "Медицински надзор". Очаква се нейни специалисти да започнат проверката по случая от началото на следващата седмица. 

 

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

alex

alex

23.10.2020 | 05:56

Google непрекъснато плаща от $ 27485 до $ 29658, за да направи снимка в мрежата от вкъщи. Присъединих се към това действие преди 2 месеца и спечелих $ 31547 през първия месец от това действие. Мога да кажа, че животът ми се подобри напълно! Погледнете го какво правя ===>>>www.Selfmax5.com

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?