Следвайте ни

Проф. Габровски: Антиваксърството е опасен бизнес

viber icon

Антиваксърство е бизнес, което подлага обществото на риск. Това сподели заместник-директорът на "Пирогов" професор Габровски, светило в областта на неврохирургията. Наистина топ ниво!

"Гарантирана е втората доза за ваксинираните с първа, "Зелените коридори" са подсигурени, чакат се само дозите на новите ваксини, това каза пред NOVA NEWS" той.

Лекарят сподели, че е имало предпочитания от хората от "Зелените коридори" за вида ваксина, но "ваксините са със сходна ефективност и може да се каже, че добрата ваксина е сложената ваксина".

"Съхранението на част от ваксините е доста трудно, но вече целият процес е отработен", добави още гостът.

"Опитахме да направим записвания на хората, които да се ваксинират, но много от тях не спазват часове или въобще не идват, затова се отказахме от този вариант", обясни д-р Габровски.

"Втората ваксина може да се сложи няколко дни по-късно от предписаното и това няма да повлияе на ефективността й. При всички ваксини има оплаквания, които са свързани с реакция на организма към чуждото вещество, а не странична реакция към самия медикамент", категоричен беше проф. Габровски.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Паричколюбец

Паричколюбец

27.02.2021 | 18:20

Габровски Я отърчи при равина Може погрешно да си го разбрал какво да говориш От Осана до Разпни го знаеш има голяма разлика Кръст тръне пирони и тридесет сребърника

Отговори
5 1
Антиваксър — НОРМАЛЕН МИСЛЕЩ БЪЛГАРИН

Антиваксър — НОРМАЛЕН МИСЛЕЩ БЪЛГАРИН

27.02.2021 | 17:46

Много по опасно е мнението на менте еднодневки “професори” които ДС е назначила да манипулират и лъжат стадото ежедневно през пеевските ПАР.цали за манипулация и дезинформация. Аман от такива бо-клуци никому неизвестни спящи клетки на БКП като теб измислен менте фалшив професере

Отговори
8 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?