Следвайте ни

Община Пловдив създаде онлайн банка за медици заради COVID-19

viber icon

Община Пловдив продължава да набира доброволци медицински специалисти, които да се включат в борбата с ограничаване разпространението на коронавирус. За целта вече има специален електронен формуляр, който желаещите трябва да попълнят.

Кандидатстващите могат да го открият на заглавната страница на сайта на Общината на https://www.plovdiv.bg/.

Най-важни са лекарите и всяка оказана им помощ е изключително належаща, защото човешкият живот и здравето на нашите близки са безценни.

Липсата на достатъчно медицински специалисти затруднява работата в болниците и по-бързото подобряване на състоянието на заболелите.

Затова призоваваме всеки, който желае и има медицинско образование или е студент по медицина, да се включи, за да обединим усилия срещу невидимия враг, срещу който се изправят хората от България и цял свят.

Данните с основна информация на доброволците се събират от дирекция „Здравеопазване“, които ще послужат за нуждите на общинските здравни заведения и COVID-зоните, обособени в Диагностично-консултативните центрове.

Община Пловдив апелира гражданите да спазват всички противоепидемични мерки за по-бързото справяне с пандемията и икономическите, социални и здравни последици от нея.

Директен линк за кандидатстване в банката: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScR7UQtrEKJyQ79mfh-2EXIK9hSRQY-j6eRhQ47wwnkUnmPeA/viewform

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?