Следвайте ни

Идва ли пикът? 18 000 заразени у нас до дни, прогнозира американски институт

viber icon

Пикът на пандемията у нас вече е настъпил, като в дните до края на ноември се очакват най-висок брой случаи на заразени на дневна база. Това прогнозира математическият модел за развитие на пандемията, изготвян от Американския институт за здравни измервания и оценки.

Същинският пик се очаква на 23 ноември - близо 18 300 заразени.  След това техният брой ще започне леко да спада, но ще остане висок - в т.нар. плато - до края на януари.  

След това случаите постепенно ще намалеят, за да достигнат малко над 7000 в началото на март.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

реално

реално

21.11.2020 | 11:03

Броя на заразените е в пъти повече от обявените официално. Народа масово боледува! Фирмите не се затварят и в тях заразата се разпространява лавинообразно. Никой не вярва на медиите! На чорбаджиите не им пука за живота на наетите и техните близки! Интересува ги печалбата, която няма да занесат в гроба! Държавата в лицето на Бойко Борисов и правителство, Корнелия Нинова, т.н. както и пълният комплект на мафиотите - доктори, даскали и прависти в парламента, убива БЪЛГАРИТЕ! Хората нямат 120 лева, / че и повече в някой лаборатории / за тестове и затова масово боледуват и се лекуват по телефона. Милиардите, взети назаем, следваше да са единствено за здравето на населението. УВИ! Тези, които сега богатеят от пандемията, рано или късно ще ги накаже съдбата! Техните деди,няма да пребъдат! Времето го е доказало! Само пълен тест на населението и то безплатно с реална карантина може да спаси живота на хиляди!

Отговори
5 0
Блиц

Блиц

21.11.2020 | 09:50

Реално ,ако има три пъти повече заразени от стъкмистиката,то до края на януари всеки ще има някакъв вирус. Да не се окаже,че заразените са повече от населението на страната? Тогава край с паниката и жълтите новини.

Отговори
3 3
Блиц

Блиц

21.11.2020 | 09:45

Колеги журналисти поне променяйте заглавието и малко цифрите. Хората ще се усетят,че има нещо гнило.

Отговори
2 3
Математика

Математика

21.11.2020 | 09:43

Това чудо, вирусна инфекция ли е или математическа? Откога се дава трибуна на хора нямащи и представа от вирус? И до кога?

Отговори
4 2
Блиц

Блиц

21.11.2020 | 09:39

Колеги от Марица,не преписвайте заглавия от нас. Ние сме единствените оторизирани да сеем паника.

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай