Следвайте ни

Йети съществува! Вижте разказа на полицай

viber icon

И все пак същестува! Нов разказ на очевидец повдига отново темата съществува ли Йети.

Сайтът на Американската организация за изследване на Снежния човек Bigfoot Field (BFRO) наскоро публикува нов доклад за наблюдение на Йети, който им бе изпратен от полицай на име Рик Бейтс.

Вечерта на 23 януари 2021 г., около 20:15 ч., Бейтс карал колата си вкъщи до Гарбервил, Калифорния, по магистрала 101, връщайки се от мисия в Брукингс, Орегон.

"На юг от хотел" Бенбоу "магистралата прави няколко завоя и следователно скоростта на колите рязко пада. Докато завивах надясно, забелязах нечия фигура, която лежеше от южната (дясната) страна на магистралата.

Фигурата на дължина (височина) беше около 2 метра, видях гърба му с широки рамене и дебел торс. Фигурата беше с форма на човек, но определено не беше човек. И тя също не принадлежеше на мечка.

Видях мускулестата форма на задните му части и главата на раменете му, която се стеснява към върха. Козината на тялото беше шоколадовокафява и изглеждаше доста добре поддържана. Тя изобщо не беше като меча кожа. Продължих малко по магистралата, след което обърнах и отново се върнах на мястото, където видях тази фигура.

През това време по магистралата в едната или другата посока не бяха минавали автомобили, освен моят. Но когато се върнах на същото място (бяха минали само около 2 минути) фигурата отстрани на пътя не се виждаше никъде.

Като запален ловец прекарвам много време в гората. Всяко лято от дете бях на къмпинг в района. И никога не съм виждал нещо подобно на това, което видях онази вечер, " разказва очевидецът.

Изследователи на аномални явления от обществото "Singular Fortean" са открили, че полицай на име Рик Бейтс наистина е истински човек, който служи в Ронерт Парк, Калифорния.

По-късно изследователят Мат Манимейкър успял да се свърже с Бейтс и да говори за неговия случай. Той казва, че Бейтс е само на 20 години, но е описан като много наблюдателен и отговорен човек.

"Той е карал тази магистрала много пъти и несъмнено е видял голямо животно да лежи до магистралата в тъмното, осветено от фаровете на колата му. Въпросът е какво животно може да бъде. Той ловува мечки, лосове, елени и т.н., и той казва, че това същество е имало явна форма на човешко тяло, но покрито с косми.

Тялото лежало перпендикулярно на магистралата. Краката му били в рамките на 1 фут от бялата линия отстрани на магистралата, сякаш по-рано е бил блъснат от кола “, казва Манимейкър.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Много въздух лапат тия възрасните

Много въздух лапат тия възрасните

26.02.2021 | 00:21

Добре де Ако с ваксината не ги уморим тези 70 процента от възрасните Живи ли ще да ги заряваме

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?