Следвайте ни

Суперите в Брюксел заприличаха на съветски магазини

viber icon

Супермаркетите в Брюксел заприличаха на щандове от края на перестройката в Съветския съюз. Белгийците изкупуват всичко, за часове след като магазинът бъде зареден. 

Пловдивчанинът Димитър Иванов пусна снимка от големия супермаркет „Делхез” на бул. „Емил Верхаерен”. На нея се виждат празни витрини и рафтове.

„Знам, че в някакъв момент ще заредят магазина, но в момента, в който аз съм тук изглежда така. Това е сравнително голям супермаркет. Съответно ще трябва да ида до друг магазин. Ако идеш в събота и неделя, струпването на хора е голямо и чакаш на опашки, ако идеш в понеделник вече няма нищо. И така е от седмици - една безкрайна игра на криеница и налучкване”, пише в социалната мрежа Иванов.

Той разказва, че вече има смартприложение, което показва в реално време в кой магазин има смисъл да ходиш и в кой не. Презапасяването сред белгийците е повсеместно.

„Добре, че не сме във война, както твърди Макрон”, пише пловдивчанинът. 

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?