Следвайте ни

Проф. Том Майер: Идва Второто пришествие, предшествано от 7 години страдания!

viber icon

Библията разказва за Второто пришествие на Христос. Ето защо професор Том Майер от библейския колеж и висше училище „Шаста“ (Калифорния) смята, че всички събития от последно време се свеждат до неизбежния библейски край на света.

Апокалиптичните събития не могат да бъдат избегнати. Откровение 6-19 - Възнесението казва, че през последните дни ще има седемгодишна скръб. Битките, които ще се проточат известно време, няма да бъдат свързани с Второто пришествие на Христос. Един ден образът на Христос ще се появи на небето. Той ще дойде да възкреси мъртвите християни и да ги заведе на небето. Ще им бъде подготвено място, се отбелязва в Йоан 14: 1-6.

След пришествието на Христос ще има широко разпространена скръб, разделена на периоди от 42 месеца. Хората не са се сблъсквали с нея преди и няма да се сблъскат и след това. Седем години страдание е период, който почти всеки може да издържи. Може обаче да се проточи, ако мнозина все още не вярват в съществуването на Всевишния. Христос ще дойде на земята, за да победи антихриста.

Откровенията на Йоан съдържат богата информация за нещата, които предстоят. Апостолът разказа подробно своите видения относно апокалипсиса, който ще се случи през последните дни.

Отброяването започва от деня на възкресението на Исус преди две хилядолетия. Нито един източник не посочва поне приблизително време, когато ще дойдат смутните часове. Библията казва, че това знае само Отецът. Няма човек, няма ангели, няма Син. Не остава нищо друго, освен да чакаме и да се надяваме на най-доброто, отбелязва проф. Майер.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

световни интереси

световни интереси

24.10.2020 | 18:12

Второ пришествие не знам, но това с вируса може да се определи като III-та световна война! Този път биологическа! Някоя богаташка клика, за да увеличи властта и богатствата си разработи и пусна този вирус по света. Надявам се все някога да се разбере от коя тайна лаборатория излезе. Лабораториите с такива възможности не са чак толкова много!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?