Следвайте ни

Пловдивчанин от Ел Ей за кървавите размирици: Страшно е, запечатват магазини СНИМКИ

viber icon

Ситуацията в Лос Анджелис е неприятна. Това заяви специално за marica.bg бившият футболист на Марица Атанас Лазаров за ескалацията на протестите, предизвикани от смъртта при арест на афромериканеца Джордж Флойд. Лазаров от дълго време живее в страната на неограничените възможности заедно със съпругата си. 

 

"В Ел Ей има вече обявен вечерен час от шест вечерта до шест сутринта. Пътуванията само могат да бъдат за работа или по спешни случаи.  Полицията реагира вече доста бързо и дори стрелят с гумени куршуми и арестуват след вечерния час. Четвърти ден вече има протести тука. На различни места са. Първия ден бяха в Даунтаун, след това се преместиха в Санта Моника и Лонг Бийч. Уж почват с мирен протест, а после някои хора почват да трошат и да обират магазините. Хората си запечатват магазините, като се страхуват да не ги оберат. Нашия козметичен салон със жена също го запечатахме", заяви Лазаров.

"Всички се готвиха да отварят след Ковид 19, че се оправяше ситуацията лека по лека и сега това се случи. Стотици са протестиращите. Трошат и пишат със спрейове. Само мизерии правят", добави пловдивчанинът.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?