Следвайте ни

Отказват операция на руснак с куршум в гърдите СНИМКИ

viber icon

Руски пътешественик се оказа в уникална ситуация в Колумбия – хем е ранен в гърдите с куршум, хем местните лекари не смеят да го оперират от страх от COVID-19, съобщи сайтът лайф.ру. И за капак – не може да се прибере в Русия, защото Колумбия въведе забрана за напускане на страната.

Максим Власов пътешествал със свой приятел в Латинска Америка. Веднаж двамата били нападнати от бандити през нощта. Пътешествениците опазили вещите си и да дадат як отпор на крадливото местно население. 

Първоначално Максим не се оплаквал от нищо. Изпитвал леки болки в гърдите. При рентгенов преглед в местната болница снимката показала, че в гърдите му е заседнал вражески куршум.

„Преди това си мислех, че това е травматично нараняване – изобщо не ме болеше силно“, разказва Максим в групата си в социалната мрежа вКонтакте.

Заради избухването на епидемията с коронавирус местните лекари отказват за го оперират. Колумбийските медици казват, че няма засегнати важни органи и не се налага спешна операция. 

Сега Максим обикаля от болница на болница за смяна на превръзките. Междувременно правителството на Колумбия въведе 3 седмична забрана на пътуванията и руснакът не може да се прибере дома. 

Максим Власов се е обърнал за помощ към Руското посолство в Богота.

Редакция и превод Росен Саръмов

 

 

 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?