Следвайте ни

Близките на испанския военен с горещи разкрития за връзката му с Хабибе

viber icon

Близките на бившия испански военен, който застреля кърджалийката Хабибе в Майорка, не вярват, че той е планирал предварително убийството на възлюбената си и своето самоубийство.

Жената беше убита от испанеца на бензиностанция в град Пегера на остров Майорка. След като я гръмнал, той обърнал оръжието към себе си и се прострелял в главата.

"Брат ми беше много благороден и честен човек. Той не беше насилник. Полудя от начина, по който се раздели с българката преди две седмици. Никога не бихме очаквали подобна трагедия, ние сме съкрушени", твърди сестрата на Марио, предава блиц.

И разказва, че брат й и Хабибе се запознали през 2018 година в бар, където кърджалийката работела като сервитьорка. Станали двойка едва преди няколко месеца. Преди две седмици Хабибе казала, че отива на лекар и повече не се върнала в дома на бившия военен.

Той понесъл раздялата много зле и бил объркан, опитвал многократно да се свърже с Хабибе. Все още не е ясно как двамата са се срещнали във фаталния ден.

Пушката, с която са извършени убийството и самоубийството била купена преди няколко дни, установили разследващите. Затова се изключва версията, че оръжието е закупено за лов. Напротив, всичко показвало че бившият военен се сдобил с него, воден от намерението да убие Хабибе и след това да се самоубие.

Според близки на убитата, цитирани от медиите в Майорка, Марио бил изключително ревнив и  Хабибе споделяла, че се страхува от това.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?