Виктория и Хебър с убедителни победи

Отборите на Виктория Волей, Хебър (Пазарджик) и Родопа (Смолян) записаха победи в седми кръг от предварителна група "В" от първенството по волейбол на България за юноши под 20 години.
Виктория Волей (Пловдив) записа рекордна победа през настоящия сезон, като се наложи над Пан Волей (Панагюрище) с 3:0 (25:2, 25:6, 25:3).

Двубоят се игра в залата на СУ „Цар Симеон Велики“ в Пловдив и приключи за по-малко от час, след като домакините позволиха на съперника да запише едва 12 точки в целия мач.
С това волейболистите на Виктория Волей заемат втора позиция във временното класиране с шест победи, една загуба и 18 точки.
Лидер в този поток продължава да бъде съставът на Хебър (Пазарджик), който победи ПСК Локомотив (Пловдив) с 3:0 (25:21, 25:14, 25:18).
Така представителите на Пазарджик са първи в група "В" със седем победи от седем мача и пълен актив от 21 точки.

Тимът на ПСК Локомотив е на трето място с четири победи, три загуби и 12 точки.
В третия мач от кръга отборът на Родопа (Смолян) надигра Левски (Карлово) с 3:1 гейма. След този успех представителите на Смолян са четвърти с три победи, четири загуби и 9 точки. Карлово е на пета позиция с една победа, шест загуби и 3 точки.
Първенецът от група В се класира директно за държавни финали в тази възраст. Вторият и третият от групата продължават борбата на допълнителни квалификации за финали.
 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?