В Перник: Хебър започва защита на Купата

Тази вечер от 19 часа волейболният тим на Хебър ще гостува на Миньор(Перник) в мач от 3-тия кръг на турнира за Купата на България.

Пазарджиклии са актуалният носител на трофея, за спечелването на втория по важност приз е сред целите на тима през този сезон. 

Днес ще се изиграят общо пет срещи от турнира при мъжете.

Левски срещу ЦСКА е дербито на кръга, като сблъсъкът между "сини" и "червени" е телевизионен и ще бъде предаван пряко по Диема спорт 2 от 18:30 ч.

В трети кръг на Купата един срещу друг застават отборите от Суперлигата и четирите състава от Висшата лига, които са победители във втория кръг, които са разпределени в осем двойки. Победителите от трети кръг участват във финален турнир за Купата на България. 

 

Купа на България, мъже, трети кръг: 

Днес, 18:00 ч. Арда - Марек Юнион-Ивкони 

18:00 ч. Славия - Монтана

18:30 ч. Левски - ЦСКА

19:00 ч. Миньор - Хебър

19:30 ч. Ботев Луковит - Пирин 

Два мача ще се изиграят утре (4 декември), като и двата са в бургаската зала "Младост".

Първо Нефтохимик 2010 домакинства на Черно море (Варна) от 16:00 часа, а след това Дея спорт приема Добруджа 07 (Добрич) от 18:30 часа. 

Поради заснемане на кино продукция и заетост на спортната зала в Горна Малина, както и със съгласието на двата клуба, двубоят Звездец (Горна Малина) - Дунав (Русе) е отложен за 5 декември (четвъртък) от 19:00 часа. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?